17 Tem 2008 #21 k@dir Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 8 Ağu 2007 Mesajlar 2,906 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 40 Siteyi ziyaret et turkerrr' Alıntı: bu arada imprezanın tüm modelleri 4x4 evonun düzleri iki çeker sanırım yani eskiden öyleydi yeni evoda aynı durum devam ediyor mu ?? Genişletmek için tıkla ... ewet aynen devam ediyor.
turkerrr' Alıntı: bu arada imprezanın tüm modelleri 4x4 evonun düzleri iki çeker sanırım yani eskiden öyleydi yeni evoda aynı durum devam ediyor mu ?? Genişletmek için tıkla ... ewet aynen devam ediyor.
17 Tem 2008 Konuyu Başlatan #22 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et hubareyyyyyyy tam kafa kafaya!. bence impo güzel beni çekenler hi-lo özelliği! Sürekli 4 çeker olması doch motoru boxer özelliği taşıması.. lancer çok tipsiz ya bence tek çekici yanı rockford ses sistemi!..
hubareyyyyyyy tam kafa kafaya!. bence impo güzel beni çekenler hi-lo özelliği! Sürekli 4 çeker olması doch motoru boxer özelliği taşıması.. lancer çok tipsiz ya bence tek çekici yanı rockford ses sistemi!..
17 Tem 2008 #23 P patriot1 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Tem 2007 Mesajlar 2,529 Tepkime puanı 1 Puanları 0 Yaş 34 Siteyi ziyaret et imprezza önceki kasaya göre çok bozulmuş, Lancer Ön tip hoşuma gitti oYüzden Lancer
17 Tem 2008 #24 dewilking08 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Eki 2006 Mesajlar 2,792 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 36 Siteyi ziyaret et 1,5motorda lancer ama 2,0 motor varsa imprezada tercihim impreza olur.biraz tüketimi fazla ama güzel gidiyor, 4çekeri de baymıyor...
1,5motorda lancer ama 2,0 motor varsa imprezada tercihim impreza olur.biraz tüketimi fazla ama güzel gidiyor, 4çekeri de baymıyor...
18 Tem 2008 Konuyu Başlatan #25 MadeN Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Kas 2007 Mesajlar 6,208 Tepkime puanı 0 Puanları 36 Siteyi ziyaret et 1.5 dede bence 4 çeker olmasından dolayı impo
18 Tem 2008 #26 S sevki_alkan Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 26 Mar 2008 Mesajlar 132 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et evo veya sti modelleri olamsa hiç bir yere gelemzdi ikiside baz modelleri ikisinide çok tırt
27 Tem 2008 #27 V.M. Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Tem 2008 Mesajlar 130 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et subaru tabii ki. ama benim hb sevmem de kolay karar vermemi sağladı. söylemeliyim
27 Tem 2008 #28 burakank Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 9 May 2008 Mesajlar 1,331 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Siteyi ziyaret et ikisi de hoşuma gitmedi.
28 Tem 2008 #29 yakuzz Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Kas 2006 Mesajlar 2,001 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Corsa_N' Alıntı: motoru 3 senede 2 kereden az patlamış subaru bulamazsınız. ama 5 senelik evolar piyasada yardırıyordur sorunsuz ... gelip burda subaru derseniz güleceğim geliyor gelelim konuya tasarım olarak lancer diyorum istanbuldaki yeni kasa subaruların hepsini kadınlar kullanıyor Genişletmek için tıkla ... super tespit.. motorları nedeniyle dünya kadar mahkemelik dosyası var imponun.. verilen paraya değecek araç değiller..
Corsa_N' Alıntı: motoru 3 senede 2 kereden az patlamış subaru bulamazsınız. ama 5 senelik evolar piyasada yardırıyordur sorunsuz ... gelip burda subaru derseniz güleceğim geliyor gelelim konuya tasarım olarak lancer diyorum istanbuldaki yeni kasa subaruların hepsini kadınlar kullanıyor Genişletmek için tıkla ... super tespit.. motorları nedeniyle dünya kadar mahkemelik dosyası var imponun.. verilen paraya değecek araç değiller..