yeni lastik aldim bridgestone sizce iyi mi?

keşke turanza er 300 alsaydın 91v olanlarından kesinlikle pişman olmazdın ama aldığın lastiklerde güzel güle güle kullan

T001 ER300 modelinin yenisi, dolayısıyla daha iyi yapmış sayılır ;)

yeni lastiklerin hepsi iyidir... önemli olan ilerleyen süreç... uzun ömürlü ve dayanıklı bir şekilde kazasız belasız kullanırsınız inşallah... bridgestone, michelin, continental bunları tartışmaya gerek yok... kaliteli ürün hepsi...

marka ve fiyat olarak pek bi bilgim yok bridgestone hakkında ama sert hamurlu lastik seçiminde good year'da güzel olabilirdi. bize düşen kazasız belasız güzel ve mutlu seyahatler yapmanızdır. güle güle kullanın.

hayırlı olsun..
arkadaşım adanada bridgestone/lassa bayisi, ona sordum fiyatı normal dedi.
kendi aracımda; aldığımdan beri michelin var, şuan memnunum. fakat dediğiniz gibi yanaklarda hafiften çatlaklar var. bende değiştireceğim zaman bridgestone deneyeceğim.

bridgestone biraz sert lastiktir.. hayırlı olsun..

ayni ölçü de michelin aldım bende.. muazzam bir lastik.. michelin yumusacık lastik.. zaten asfalttan cıktıgım yok .

diş inceltmeden çatlama yapan lastiktik...(5 senede felan)

evet bridgestone michelin e göre sert lastik hemen farketti. direksiyon falan sertleşti.

bariz bir sertlik olduğunu hissedebiliyorum

lastik dişlerinin esnekliği azaldığı için bükülmeleri zor oluyor, bu yüzden direksiyon sertleşiyor.

Geri