YENİ LED li GÖSTERGELERİM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan İLHAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar bu hafta sonu gösterge panelini tekrar söküp cubukları kırmızıya cevirmenin derdindeyim
yalnız bu arada söküm işlemi sırasında neyi merak ediyorsanız söyleyin onun resimlerinide ekleyeyim.

ben nelerin merak edildiğini söyleyeyim. ilk başta gösterge paneli nasıl sökülüyor en fazla merak edilen konu budur :)

bu arada eline sağlık çok güzel olmuş. yalnız ben kendime yapacak olsam hepsini kırmızı yapardım. kendi fikrim. beyaz da güzel ama mesela bmw'lerin konsolları çok hoşuma gider. özellikle eski modellerin konsol ışıkları. komple kırmıızı. şimdiki arabalar lunapark misali rengarenk hertarafı :D

evet kırmızıda hoş olur ama önceki arabam renault olduğu için kırmızıya bayağı bi doymuştum.
asıl şimdi yol bilgisayarınıda beyaza cevirmeyi aklıma koydum, ilk denememde olmadı baya bi soluk olmuşdu o ekranı aydınlatmam için çok kuvvetli beyaz ışığa ihtiyacım var.
Onuda aydınlatacak beyaz lanbaları bu akşam buldum .
herşey yolunda giderse hafta sonu hepsini resimleyeceğim.

Süper Olmuş Gercekten

arkdaslar o şşeritten ankarada buldum ama adam keserseniz ugrastırır tellerin yerlerini tek tek bulup kablo çekicen falan dedi

zaten ilhan abide eksince baya ugrasmıs lehim falanda lazım

ama yapmayı kafaya koyan varsa seritin berde satıldıgını tarif edebilirim :)

Ellerine kollarina saglik
cok güzel olmus

paylasim icin cok sagol

ya yapmayın arkadaşlar o kadar zor deyil, şeridi kesersin bi falcataylan kesilen parcanın yanını sıyırıyorsun yollar çıkınca at bi bi kablo lehimle olsun bitsin.

Harika olmuş elinize sağlık.Acaba yol bilg. da rengini o hale getirebilirmisiniz?Bir de o nu yapabilseniz Bilmiyorum ama insanın gece arabadan inesi gelmez herhalde ...:)

Geri