Çok geçmiş olsun inşallah düzelmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla ne diyeceğimi şaşırdım bahtsız bedevi gibi olmuş arabanız fara girecek bir kabloyu kemirecek olacak iş değil çok geçmiş olsunEnteresan bisey oldu anlamadım açıkçası arızayı cihazla baktırdıgımda arıza cıkmadı.Gösterge de hareketlilik kayboldu.Şuan için bir sorun kalmadı.Daha doğrusu daha farklı sorunlar oluştu . Motora fare girip lpg göstergesinin kabloyu kemirmiş koparmıs.Onu tekrar yaptırmak zorunda kaldım ayrıca arabanın icine de girmiş nasıl giriyor aklım almıyor.
Fare yaptırdığım kabloyu tekrar kemirdi artık pes ettim yaptırmıyorum fareleri öldürene kadar
Tek gireceği yer klima kanali dışarıdan hava çeken yerEnteresan bisey oldu anlamadım açıkçası arızayı cihazla baktırdıgımda arıza cıkmadı.Gösterge de hareketlilik kayboldu.Şuan için bir sorun kalmadı.Daha doğrusu daha farklı sorunlar oluştu . Motora fare girip lpg göstergesinin kabloyu kemirmiş koparmıs.Onu tekrar yaptırmak zorunda kaldım ayrıca arabanın icine de girmiş nasıl giriyor aklım almıyor.
Buna karşı yapabileceğimiz birsey var mı hocam peki ?Tek gireceği yer klima kanali dışarıdan hava çeken yer
Sileceklerin altında siyah plastik kısım içerisinde oraya da çamurluk arasından giriyor olabilir yani buna tek çare orada klape kırıkmı degilmi bakmak lazım kırılsa kapanmıyor giriyordur yoksa başka bişey yapamazsınız bence arabanın dağına soluna onu yapışkan koyun çünkü daha çok masraf acar opelde tesisat sorun beyin filan yaktırır böyle ekle dur olmaz kablolarıBuna karşı yapabileceğimiz birsey var mı hocam peki ?