Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
photoshop bu ön tarafa dikkat ederseniz astra gtc tamponu var, farlar da astra h ın farlarının uzatılmışı. Opel artık Insignia ve 2010 astra ile bu çizgileri geride bıraktığını gösterdi zaten.
omega her zaman omegadır. insignia bence çok büyütüldü. omeganın yenisi çıksın GM bu defa kesin batar. kimse Mercedes, BMW parasına gelip opel almıyor. tıpkı önceki omega serisi gibi. ama bana sorarsanız ne mercedes nede bmw yanına dahi yaklaşamaz. yaa o kadar zevk veren bir otomobilin yeni modeli; bence süper olur.
omega her zaman omegadır. insignia bence çok büyütüldü. omeganın yenisi çıksın GM bu defa kesin batar. kimse Mercedes, BMW parasına gelip opel almıyor. tıpkı önceki omega serisi gibi. ama bana sorarsanız ne mercedes nede bmw yanına dahi yaklaşamaz. yaa o kadar zevk veren bir otomobilin yeni modeli; bence süper olur.
aynen çok güzel yazmışsın bunun üstüne bir laf etmem omega makam aracı klasmanında aracın sahibinin sürebiliceği nadir araçlardandır misal bmw 7 kasa yada mercedes s kasa şöför arabasıdır o aracı makam sahibi sürmez genelden bahsediyorum ama omega öyle değil omegayı rahatçana sürebilirsiniz kimsede size makam şöförü demez..