Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni Opel Astra 2012 Enjoy Plus En Uygun Hangi Bayi?
1.3 enjoy aldım.Memuruz sonuçta fazla kasmaya gerek yok.Sporttan tek içimde kalan krom kaplı çerçeveler onları daha sonra yine bayiiden orjinal olarak yaptıracam.
1.3 enjoy aldım.Memuruz sonuçta fazla kasmaya gerek yok.Sporttan tek içimde kalan krom kaplı çerçeveler onları daha sonra yine bayiiden orjinal olarak yaptıracam.
[/quote]
koyu bir renk almadıysanız siyah falan eksikliğini çok hissetmezsiniz mesela ben kırmızıda hiç hissetmiyorum eksikliğini ama siyahta muhteşem duruyor
Ynt: Yeni Opel Astra 2012 Enjoy Plus En Uygun Hangi Bayi?
astraowner link' Alıntı:
[quote author=ugurdogan__ link=topic=2334.msg48305#msg48305 date=1317058870]
[quote author=astraowner link=topic=2334.msg48301#msg48301 date=1317056152]
hayırlı olsun hangi donanıma karar kıldınız
[/quote]
koyu bir renk almadıysanız siyah falan eksikliğini çok hissetmezsiniz mesela ben kırmızıda hiç hissetmiyorum eksikliğini ama siyahta muhteşem duruyor
[/quote]
Katılıyorum.Ben beyaz aldım.Beyazda da dediğiniz gibi eksikliğini hissetmeyeceğim gibi.netten beyazlara bakıyorum çerçevesiz sorun teşkil etmiyor