Yeni opel astra

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan maximm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Mühendislik Harikası... Paylaşım için teşekkürler..
 
görüntü mükemmellll...
 
valla bende mayıs ayında sıfır dizel otomatik astra aldım.ÖTV.den faydalanalım diye ama bu arabayı gördükten sonra cidden keşke bekleseydim diye iç geçiriyorum.Neyse artık hayırlısı olsun.5 yıl sonraki ÖTV indiriminden faydalanır.Bunun navigasyonlu modelini ucuza alırız:)
 
Siparişleri ekim gibi almaya başlıyacaklarmış, teslimlerde ocaktan sonra. En baz modeli 40 civari deniyor. En baz modeli ne dolulukta olur acaba?
Bu fiyatlarda yeni araba alacakların kafası iyice karışacak. H kasanın full+fullunu 35-36 almakmı, yoksa yeni kasanın essentiasına 40 vermek mi?

Bu arada astra classicde satışa devam edicekmiş, 3 nesil bir arada.
 
paylaşım için çok sağol.. evet tasarımı gerçekten süper olmuş, iç ön konsol çok hoşuma gitti...
bencede fiyat 40 civarı olur.
 
sürücü kabini çok güzelmiş :)
 
arkadaşlar en baz 37-38 binden 1 kuruş yukarda olmaz. 1.3 dizel 45binden aşağı olmaz golfte bu civarda navi paketi en aşağı 3500tl olur otomatik şanzıman en aşağı 3000tl olur metalik boya bin tl olur. sunroof 2bin olur. gündüz paketi ne olur bilmemem. en dolusu 55-57bin olur
 
dışına bişey diyemeyeceğim ama içi gerçekten rakiplerine büyük bir fark atmış durumda özellikle Golf e resmen uzatma çekmiş kapı kollarındaki ve vites topuzunun altındaki ışıklandırma süper ötesi ;)
url
 
Araçın içi süper ötesi, golfden çok daha şık .Canlısını ocakta görmek lazım.1.3 cdtı 45 olursa beni aşar ,essentiasında sdandart donanım ne olur acaba.
 
Geri
Üst