yeni opel combo

aslında eğer kasa değişirse şöyle birşey olabilir ön kısım ve iç tasarım şu anki kasada corsa c idi kasa değişirse corsa d ye göre yapabilirler o zamanda ortaya güzel bişey çıkar diye düşünüyorum..

+1903

arkadaşlar bugün opel ataköye gittim hiç ümitlenmeyin yeni combo 2012 de TÜRKİYE de....:(

Comboyu hiç beklemeyin .ford,citroen,ww. falan bakın .citroen 3 yaşına falan girincede yeni combo çıkar herhalde.

arkadaşlar bugün opel ataköye gittim hiç ümitlenmeyin yeni combo 2012 de TÜRKİYE de....:(

şimdi ben anlamadım baska ülkelerde varmı ki,türkiye gelecek 2012 de..

Plan asamasidir, 2012 de uretilmesi planlanıyor seklinde

O Zaman 2012'ye kadar şimdi ki COMBO'umuza iyi bakacağız ve modifiyeye devam edeceğiz

bence 2012 ye kalmaz diğer rakipleri reno-pejo-citroen-fiat ticarilerinde değişikliğe gitti yakındır opelin de bişeyler yapması ayrıca bayidekilerin her söylediğine güvenemiyorsunuz yeni astra nın fotoları ortalıkta dolaşırken bayideki satıcıların hiçbirşeyden haberi yoktu :D

haklısınız,bencede yakın..

combo stokları tüketmek istiyor, o yüzden geçiktiriyorlar mercedes ,wv, vs markalar değişirse duruma göre şekilendiriler.. büyük ihtimal motor seçenekleri işlerini zorlaştırıyordur..
fiat ile tekrar ortak bi motor yaparlarmı olursa kaç beygir olur yine sınıfının en az yakanlarından olurmu ? bunlar hep soru iişareti ama yeni corsaya benziyeceğinden eminim. opel büyük krizde oldugunu duydum bide bu var.. ihtimalleri değerlendircez bi masaya yatırcaz artıkın:D

Geri