Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben beğenmedim.70 80 bin civarı olur tahminim. ama 4x4 lerin bu tipte olması tuhaf geliyor bana oyuncak araba gibi. Nitro da kalitesiz olmasına rağmen görüntü olarak çok ilgimi çekiyor mesela. Opel 4x4 işini pek beceremiyor bence.
ya bilen arkadaşlara yanıtlarsa sevinirim bu opel modellerinin neden son harfleri A oluyor ..astra corsa vectra mokka ampera frontera vsvsv bir kaç modeli var Farklı geneli böyle....
hayır benzinlilere diyeceğim yok ama bu opel i bir türlü anlayamıyorum. yıllardır Türkiye piyasasında, rakipleri dizel de 1.6 cc motor sayesinde satış rekoru kırıyor bizimkiler 1.7cdti motor seçeneği sunuyorlar. türkiye de olmaz kardeşim 1,6nın üstü SATILMAZ... AYNI hatayı chevrole de yaptı. cruze gibi süper kasası olan bir araca gittiler 2.0 dizel motor koydular. yahu opelin başına beni koysalar bu hataları yapmam Türkiye piyaysasında...
Az kaldı. Kısmetse bu dizel sıkıntısı bitecek. Sonunda doğru yolu bulacak bu dizel konusunda. Gerçi yaklaşık 6 ay öncede söylemiştim bunları ama. 2013 diyeyim.