Yeni Opel Vectra D Opc

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan arcatera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim bildiğim opc ile vxr arasında görüntü ve motor dışında dağlar kadar fark var vauxhall çok dışardan markalarla anlamış vxr ı öyle üretiyor

mesela recaro koltuk takımı kullanıyor 18 inçlik jantlarını ingilterede başka bir firmaya yaptırtıyor pedal setleri momoya ait filan diye biliyorum opc nin ise her şeyi %100 opc ye ait kendi ürünü diye biliyorum

çok ayrıntısını bilmiyorum ama vxr ve opc şey onu biliyorum...

vectra veya insignia. sonucta opel. ve tasarim gayte guzel. turkiye de satacagina eminim. benim de tahminlerime gore. su an sifir alan birisi. duzgun kullanip arabayi uzmezse ben de o araci tahminen 2015 gibi alirim heralde.

ben arka-alt taraflarını beğenmedim..egzost uclarının üzerindeki siyah bölgeleri falan,ama güzel araç%90.

insignia ztn çok güzel bi araç ama isignia opc daha güzel olabilrdi

insignia yaya zaten kötü diyen yok :)

opel satar tabi opel her şekil satar opel olmuş artık eski tofaş yerli araç gibi peynir ekmek gibi satıyor eski astra g leri bile adamlar classic adı altında satıyorlar türkiye gibi bir pazarı bulmuşlar bizim halka ne versen alıyor..

insigniada satıcak tabi türkiyeye yollıycaklar 1.6 insigniaları iki üç paket le 40 ile 60 arası paketine donanımına göre satıcaklar çokda güzel satılıcak

opelin en büyük özelliği tofaş bunu akıl edemediğinden satamadı zaten opel standart çıkarttığı araçlarda bile donanımı sonradan araçlara eklenebilir yapdı büyük ağır donanımı standart koydu abs asr airbagler bunalr sonradan yapılamaz yapılsada çok ağır meblalara patlar

aksesuar bazındaki donanımı alıcıya bırakdı baz giriş paketlerde zaten alanlarda hep zamanla donanımı minik minik paralar vererek fulledi yani opelin sihiri bu satış tekniğide bu o yüzden her şekil satar

insignia ya gelince iki yaşına gelsin ikinci elde görürsünüz otuz küsur milyarlara 4-5 yaşına geldimide dolu bulursunuz bir çok çeşit pakette insignialar yirmi küsur milyarlardan tutda kırkmilyarlara kadar paket paket

2 seneye 30 a bulmak biraz hayal gibi.. fazla indirilmiş bi rakam olur 30, hele 4-5 lerde 20 daha da indirilmiş bi fiyat... imkansız gibi birşey..
2.elde elbette ucuzlayacak ama bu kadar değil :)

30 küsur dedim zaten 30 demedim bu 38 de olur 36 da olur 4-5 lerde de bulursun eyer türkiyeye bri ara yoladıkları vectra essentiallar vardı bomboş vectra doğan şahin gibi vectraydı en ufak bir lüks konfor donanım yokdu 20 milyara bile bulmak mümkündü haylada mümkün öyle insignialar getirirlerse şayet bom boş o paketteteki versiyonar 20 kusurlara rahat düşer bence

30 küsur dedim zaten 30 demedim bu 38 de olur 36 da olur 4-5 lerde de bulursun eyer türkiyeye bri ara yoladıkları vectra essentiallar vardı bomboş vectra doğan şahin gibi vectraydı en ufak bir lüks konfor donanım yokdu 20 milyara bile bulmak mümkündü haylada mümkün öyle insignialar getirirlerse şayet bom boş o paketteteki versiyonar 20 kusurlara rahat düşer bence

Fikri saçmalığının yanında Türkçeyi kullanışındanda çıkardığım sonuç gerçekten 30 yaşında biri olmadığıdır. Forumu bırakması hayırlı olmuştur...

bu cümleyi tercüme edebilen biri varmı ben pek anlayamadım ne demek istediğini?

Geri