Yeni Opelci Onurka !!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onurka84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yarım saat ile 1 saat içerisinde halloluyor yaaa, 60-65 tl civarı bişey olması lazım. eğer adamın dedikleri haricinde başka hatalarda araçta çıkarsa parayı o öder zaten, sizde almaktan vazgeçersiniz
çok teşekkürler inşaşalh farklı bi şey çıkmaz bir aydır opel arıyprum kafayı yiyecem artık almam lazım bu arabayı..

kafam soru işaretleri ile doluydu içimi rahatlattınız hepnize teşekkürler..alım resimlerini eklerim :)

Onur kardeşim hemşehride çıkmışız.yalnız şu var ki cosmolar da benim bildiğim yıldız ahtapot jant var.yanılıyormuyum arkadaşlar.

:) valla ben farları mercekli görünce direk cosmoya gitti aklım.2006 model njoy modelini şimşek rengi bundan bir ay önce 22,500 e aldı arkadaş km. 106000 di.hayırlısı olsun araç.

:) valla ben farları mercekli görünce direk cosmoya gitti aklım.2006 model njoy modelini şimşek rengi bundan bir ay önce 22,500 e aldı arkadaş km. 106000 di.hayırlısı olsun araç.
ustad arac 2005 90000 km 3 parca lokal boya var lastikler filan sıfır 25250 tl alacagım kısmtse elegance oldugu için arabada yok yok 1 aydır arac arıyorum bu aracı kacırmak istemiyorum

hoşgeldiniz km ve fiyat iyi turbosunada baktırmayı unutmayın
ustad ben kocaelideyim yarın ankaradaki arkadasım aracı opel servise götürüp baktıracak orda sanırım herşeyi çıkar aracın ?

ustad ben kocaelideyim yarın ankaradaki arkadasım aracı opel servise götürüp baktıracak orda sanırım herşeyi çıkar aracın ?
illaki çıkar. garanti olsun diye sigorta şirketinede verin plakayı araştırsınlar. servisin dediğiyle sigorta şirketinin dedikleri birbirini tutuyorsa, yürüyeni ve motoru da sağlamsa hayırlısıyla alın inşallah

Geri