Yeni Plaka İle İlgili

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan resopal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben gecen yenı plaka bastırmaya gıttım mahvettıler bır gunu mu

Acaba ben gitsem şubeye daha çabuk verirler mi plakayı yada ben alabilirmiyim _????

benım tandııgm vardı yarım saate aldım sızı bılemıycem :)

Ben yine bi gidim olmassa tanısırız orda artık biriyle :D

ya bi soru daha sorucam aklımdayken bide aksigorta dan kasko yaptırıcam da kaç günde olur basvurduktan sonra kaskosuz cıkmak istemiyorum trafige kasko icin plaka sart degil mi ???

peşinatı verir vermez koruma altındasın...

ya bi soru daha sorucam aklımdayken bide aksigorta dan kasko yaptırıcam da kaç günde olur basvurduktan sonra kaskosuz cıkmak istemiyorum trafige kasko icin plaka sart degil mi ???
aynen peşinatıda geç kredi kartından geçtiği an kasko deverde. plaka olması şart değil motor şasi numarasına göre de yapıyorlar. ben plazada daha kaskoyu başlattım plakam yoktu motor şasi numarası yazıyor poliçede.

Plakam hala gelmedi ya pazartesi yada salı diolar carsamba işlemleri başlattım bu kadar sürmesi normalmidir _??? Gecici plaka mı alsak

biraz sabırlı olmalısın. Türkiye'de bürokrasi yavaş işler. Eninde sonunda bitecek işlemler. Geçici plaka sadece acentaların aracın naklinde kullandıkları sistemdir. Trafikte geçici plaka ile gezmeniz ve acente olduğunuzu ispatlayamadığınız taktirde cezalandırılırsınız. Bence biraz daha bekleyin sonra da ağız tadıyla gezin...

Evet bende beklemeye karar verdim.. plaka pazartesi gelcek ins :)

Geri