Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
abi çok sağ olun.resimleri bu sabah aceleyle çektiğim için öyle.ben 15 yaşındayım ve arabayı kendi harçlıklarımla ve amcamın yanında yazın çalışarak yapıyorum sizin yorumlarınız benim için çok önemli.HAKAN abi arabayı övmek gibi olmasın ama gerçekten çok orjinal iyi rast geldi.herkese hayırlı günler..
bence polisleri korkutmak icin. ehliyet yok ya. malum yas 15.
resimlerde plakani gizlesen iyi olur. aramizdan ajan cikarsa sasmam yani.
bende on beş yaşındaken başladım harçlıklarımı biriktirip arabaya bişiler yapmaya.(1 hafta boyunca okulda öğle yemeği yemediğimi bilirim)gerçekten ne kadar zor olduğunu biliyorum.kıyamıyorsun o paraya ama sona..... mesala filmi çektirdikten sona ki duygu anlatılmaz yaa.seni anlıyorum ademkazasız belasız...yalnız bişi daha sölemek istiyorum ben o zmnlar arabaya ne yaptıysam arkasına yapmıştım işte film egsoz logo iptali falan bi gün kamyonun teki arabaya arkadan çarpmıştı ve bütün emeklerim boşa gitmişti çok üzülmüştüm...tüm bunların yanından polislerde filmimi sökmüştür yani... :S