yeni resimler ekledim..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 34BCT70
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bende on beş yaşındaken başladım harçlıklarımı biriktirip arabaya bişiler yapmaya.(1 hafta boyunca okulda öğle yemeği yemediğimi bilirim)gerçekten ne kadar zor olduğunu biliyorum.kıyamıyorsun o paraya ama sona..... mesala filmi çektirdikten sona ki duygu anlatılmaz yaa.seni anlıyorum adem:Dkazasız belasız...yalnız bişi daha sölemek istiyorum ben o zmnlar arabaya ne yaptıysam arkasına yapmıştım işte film egsoz logo iptali falan bi gün kamyonun teki arabaya arkadan çarpmıştı ve bütün emeklerim boşa gitmişti çok üzülmüştüm...tüm bunların yanından polislerde filmimi sökmüştür yani... :S

yazdıklarınıza katılıyorum burak abi.adım berkay.şuan yaz gelsede parayı biriktirip yapsam diye düşündüğüm çok şey var.ama statıon olduğu için jant-lastik,angel,zenon ve logosuz panjur yeterli diye düşünüyorum.inşallah yazın yapıcam.YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.

Yüce Mevlam Kaza, Bela Vermesin
Hayırlı Günlerde Kullan Adem

teşekkür ederim murat abi.allah kimseye kaza bela vermesin..

yazdıklarınıza katılıyorum burak abi.adım berkay.şuan yaz gelsede parayı biriktirip yapsam diye düşündüğüm çok şey var.ama statıon olduğu için jant-lastik,angel,zenon ve logosuz panjur yeterli diye düşünüyorum.inşallah yazın yapıcam.YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
pardon berkay.ismin yazmıyor e nickin de adem çelik olunca :Dinşallah istediğin gibi yaparsın ama harçlıkların için jant,angel fazla gelmez mi?:Dbiraz baban yardım edicek herhalde:D

amcamın yanında olduğum için :) sonuçta 3 ay çalışıyoruz abi:)babamda verince 1500-2000 lira geçer elime.ya abi araba yapılırda,birde ehliyet olsaa:):):):)

amcamın yanında olduğum için :) sonuçta 3 ay çalışıyoruz abi:)babamda verince 1500-2000 lira geçer elime.ya abi araba yapılırda,birde ehliyet olsaa:):):):)
zaten en büyük sorun ehliyet:Dehliyetsizliği allah kimsesin başına vermesin :)

zaten en büyük sorun ehliyet:Dehliyetsizliği allah kimsesin başına vermesin :)

aminnn:):):)

aminn :D__________________

senin 1 sene var benim 3 sene geçermi yaa:)

kazasız belasız inşallah

Geri