- Konuyu Başlatan
bende on beş yaşındaken başladım harçlıklarımı biriktirip arabaya bişiler yapmaya.(1 hafta boyunca okulda öğle yemeği yemediğimi bilirim)gerçekten ne kadar zor olduğunu biliyorum.kıyamıyorsun o paraya ama sona..... mesala filmi çektirdikten sona ki duygu anlatılmaz yaa.seni anlıyorum ademkazasız belasız...yalnız bişi daha sölemek istiyorum ben o zmnlar arabaya ne yaptıysam arkasına yapmıştım işte film egsoz logo iptali falan bi gün kamyonun teki arabaya arkadan çarpmıştı ve bütün emeklerim boşa gitmişti çok üzülmüştüm...tüm bunların yanından polislerde filmimi sökmüştür yani... :S
yazdıklarınıza katılıyorum burak abi.adım berkay.şuan yaz gelsede parayı biriktirip yapsam diye düşündüğüm çok şey var.ama statıon olduğu için jant-lastik,angel,zenon ve logosuz panjur yeterli diye düşünüyorum.inşallah yazın yapıcam.YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.
yazdıklarınıza katılıyorum burak abi.adım berkay.şuan yaz gelsede parayı biriktirip yapsam diye düşündüğüm çok şey var.ama statıon olduğu için jant-lastik,angel,zenon ve logosuz panjur yeterli diye düşünüyorum.inşallah yazın yapıcam.YORUMLARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.