Yeni Sedan Çok mu Gürültülü?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan M1kemal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeni Sedan Çok mu Gürültülü?

İlk başta okurken aracınızı dizel sandım 1,6 nın gürültülü olması ilginç gerçekten hele bir dizelden daha gürültülü olması çok ilginç ki bu araç skoda superb olsa bile.

M1kemal link' Alıntı:
Aracım 1.6 benzin

- dizelin seside az değil... hatta sizinkinden daha sesli çalışıyordur...
ama ben öyle sesleri çok takan biri değilim...
sonuçta araba bu, yoldan 3 tanesi geçse, cadde sesten geçilmior

1 gün dizel astra kullandım.dizelden sonra benim arabam elektrikli araç gibi geldi :).1.4t ve 1.6t ile aynı sesi veriyor.hatta daha az bile olabilir.

Auris, focus ve honda'nin yol sesi kulaklari zorlarken 2 gundur kullandigim asrra sedan in yol sesi oldukca makul. Motor sesi ise gayet guzel bence.

çıkardığı gürültüye kurbannnnn olamm dancee

Dizel sedan kullqnicisiyim besbin devir gordum zaten daha fazlasina izin vermiyor kesiciye girmeden duruyor clio dizelden sonra ninni gibi geliyor bana. Tek sorunum davlumbazlara su veya tas gelince cok ses yapmasi

Sedanlarda kaput altı keçesi var mı?

Eger gürültü baska araclara kiyasla daha fazlaysa öncelikle izolasyonu kontrol ettirmekte fayda var, belki yerinden cikan bir kece tutucusu falan vardir.

Bu ise yaramazsa bu sefer motorun calismasina baktirmak lazim.Kaput acikken olagan disi bir ses geliyor mu, geliyor ise cihaz baglayip motor verilerinden ipucu elde edebilirler.

bugun aklıma geldi her yenii cıkan urun kullanıcısından donut alınırak yeniden dizyn ve değiştrme ve hatta hataları duzeltilmis bi sekilde tekrar piyasaya 2.-3. serileri ile piyasaya surulur
bizim araclar 2012 ve ilk seriler kafama takılmadı değil...

Geri