- Konuyu Başlatan
spoiler e bittim benim çok hoşuma gitti güle güle kullanın
eyw selocan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
spoiler e bittim benim çok hoşuma gitti güle güle kullanın
Modifiye tabiki zevk ve kişisel hayal gücüdür. Fakat bir de göz ve nizam vardır, sade olan her zaman güzeldir. Spoiler kötü değil aslında, arabaya spoiler takmamışsınız; tam olarak spoiler'a araba takmışsınız kıvamında.
Araba ne zaman widebody olur, o zaman o spoiler yakışır. Araçta jant yok,body yok,kocaman spoiler olmamış. Egzoz da. Araç bu tür şeyler için çok stock.
Bu arada yeri gelmişken bilgilendirme ; birçok insanın bildiğinin aksine, yalnızca spoiler takmak araca bastırma kuvveti uygulamaz. Dikkat ederseniz spoiler takılı yarış otomobilleri ve spor araçların ön tamponlarında,bazen de çamurluklarında hava kanalları,küçük extra spoilerler, yüzgeçler olur, olmayan araçlarda da spoiler açısı ayarlanmıştır -gelen hava aerodinamik bir yol izleyerek spoiler'a ulaşır - ki spoiler negatif drag yaratıp hem ivmelenmeyi,sürati ve aerodinamiği bozmasın, hem de yakıt tüketimini arttırmasın Yani o spoiler ile yakıt tüketiminiz artacaktır bilginize.
Tabiki ayrı konu, hiçbirimiz bir mod yaparken teknik olaylarla uğraşmıyoruz, azıcık genel kültürün kimseye zararı olmaz
bu sanırım tampon eki ama harika bir tampon ekiymiş rüzgarlığınızla çok yakışır eminim