- Konuyu Başlatan
EWT SATIYORUM DEDİM BENDE İŞTE ONDAN AÇTIM KABUL EDİYORMUSUN ÖMÜR BOYU 1 ER MİLYAR ÖDEMEYİ SADECE SANA SATMAK İÇİN AÇMIŞTIM BU KONUYU
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre000' Alıntı:AMA ARABAYIDA İSTERSEN ÖMÜR BOYU ÖDEMEK ŞARTIYLA AYDA 1 MİLYAR VEREREK SATABİLİRİM SNA
Benim üzüldüğüm falan yokta 700 mesajın var daha halen nerde ne konu açaçağını bilmiyorsun..Neye güldüğünede bi anlam veremedimm..emre000' Alıntı:BİZİM OPELİM NET YÖNETİMİ ANLAYIŞLIDIR DOSTUM SEN MERAK ETME HALLOLUR HERŞEY SEN ÜZÜLME YETERKİ
DOSTUM YANLIŞLIKLA DALGINLIKLA ORAYA AÇMIŞIZ NEOLMUŞ YANİ SİTEYİMİ KATLETTİK SONRA DÜZELTMİŞ BAŞKANLARIMIZ ZATEN 700 DEİL 1700MSJ ATARIM BÖLE YANLIŞLIKLAR OLABİLİR HERZAMAN DAHA KONU AÇMAYI BİLMİYORSUN FALAN NEDEMEKcoRSac' Alıntı:Benim üzüldüğüm falan yokta 700 mesajın var daha halen nerde ne konu açaçağını bilmiyorsun..Neye güldüğünede bi anlam veremedimm..
TEŞEKKÜRLER YOK ÖLE BİŞEYMaX' Alıntı:Dostum xenonlar çok şık olmuş güle güle kullan. Bu arada arabanı mı satıyorsun? ilanı gördümde
emre000' Alıntı:DOSTUM YANLIŞLIKLA DALGINLIKLA ORAYA AÇMIŞIZ NEOLMUŞ YANİ SİTEYİMİ KATLETTİK SONRA DÜZELTMİŞ BAŞKANLARIMIZ ZATEN 700 DEİL 1700MSJ ATARIM BÖLE YANLIŞLIKLAR OLABİLİR HERZAMAN DAHA KONU AÇMAYI BİLMİYORSUN FALAN NEDEMEK
SENİ SİTENİN BAŞKANI SEÇELİM DE TATTİKLERİ SEN VER MİLLETE