yeni ticarimiz ?

İçi nasıl ki İnsignia havası taşımaz heralde :D

fiat_doblo_ita_4_big_t2.jpg

photoshop daha acaba hangisi olacak
opelcombo.jpg

opelcombo1.jpg

bu süper olmuş ya:D

daha önceki haberlerde (sağdan soldan duyulan değil, Opel'in duyurduğu haberde) Opel'in tasarım ekibiyle ortak çalışıldığı yazılmıştı. adamlar koca mühendisleri sadece logoyu değiştirsin diye Türkiye'ye getirecek değil heralde? illaki Doblo'yla arasında farklılık olacaktır. ben farklı tasarım geleceğine inanıyorum.
Opel tasarımcıları genel hatları çizer, Fiat tasarımcıları ticari araç nasıl olması gerekiyorsa tasarımın ölçülerini ona göre ayarlar vs. benim ortaklıktan anladığım bu.

bu süper olmuş ya:D

daha önceki haberlerde (sağdan soldan duyulan değil, Opel'in duyurduğu haberde) Opel'in tasarım ekibiyle ortak çalışıldığı yazılmıştı. adamlar koca mühendisleri sadece logoyu değiştirsin diye Türkiye'ye getirecek değil heralde? illaki Doblo'yla arasında farklılık olacaktır. ben farklı tasarım geleceğine inanıyorum.
Opel tasarımcıları genel hatları çizer, Fiat tasarımcıları ticari araç nasıl olması gerekiyorsa tasarımın ölçülerini ona göre ayarlar vs. benim ortaklıktan anladığım bu.

çağrıcım opel onu tek başınada yapar niye fiata ihtiyaç duysun adamlar yıllarca combo ve bilumum ticari araç yapmış bir firma bu konuda tecrübesi olmayan bir firma değilki.. yani o kadar masrafa sıkıntıya giriceğine gene corsa tabanı üstünde yapar bir combo benim fikrim tabiki..

opelin corsadan ticari araç üretme mantığı 90 larla beraber bitti. ama opel ısrarla devam ediyor..
eskiden ornekler çoktu
anadolun kamyoneti, skoda felicia dan bozma pick up, reno 12 den bozma dacia lar vs arabalar vardı ama hepsi eskide kaldı.

opel mühendisleri bence hafiif ticari boşluğunu şimdilik bu şekilde dolduracak bi 3 -4 yıl sonra güzel bi ticari cıkar piysaya

valla ben nedense yeni merivanın biraz daha ticarileşmiş halini bekliyorum...o yüzden en güzeli oturup beklemek

Geri