Yeni TL simgemiz hayırlı olsun

Memura ilk başta laf atan sensin! Verilen zam içini acıtıyormuş. Oradan başladık. İstersen bir oku.

Memurlar ile ilgili önyargıların var sanırım. Birtakım memurlar çileden çıkarmış olabilir seni. Lanet olsun onlar gibilerine... Ama genelleme yapmak çok yanlış. Gerçi bazılarını dışında tutalım demişsin ama sözgelimi sabahtan akşama bir tarafını yırtan memura verilen zam içini acıtmamalı. Yazdığın cümleden o anlam çıkar.

Enflasyonun yüzden kaç olduğu lütfen öğren! Enflasyon sepetine dahil edilen ürünleri de bir öğren.

Her şeyi bir kenara bırak şöyle bir düşün. 1500 TL maaş alan bir memur geçimini nasıl sağlasın? Tek başına olsa anlarım. Örneğin sana 1500 TL fazla bile gelecektir. Ama 3 çocuğu olan kirada oturan bir aileyi düşün. İşin içinden çıkarsan özür dilerim burada senden.

Son olarak intibak yasası ile ilgili olan haber, memur emeklisini ilgilendirmiyor. Memura ve emeklisine herhangi bir iyileşme yok yani... İşte tam da anlatmaya çalıştığım bu! Yalaka ve yandaş basın öylesine yapıyor ki haberi, sanki ülkedeki tüm çalışanlara en yüksek orada zam yapılıyormuş gibi oluyor! Milletimiz de inanıyor haliyle!
benim babam 1050 tl annem 700 tl alıyor. ben üniversitede okuyorum. kardeşim lisede. 7 senede ancak bir ev sahibi olduk. ama abartmayalım lütfen memur aç falan değil... tamam enflasyonu düşük göstermek için şemsiyeyi bile aldılar listeye benzin çok pahalı kabul hükümet süper bir hükümet değil. ama tl simgesini bile memur maaşına ve ne gerek var gibi yorumlar yaparak sapıttırmayalım...

allah biliyo ya memura zam verildikçe içim acıyor... özellikle bir devlet kurumunda sıra beklerken gördüğüm memurlardan sonra...

Karşılaştığınız 3 5 memur için söyledikleriniz çok yanlış...

neden herşeye muhalefet ......

benim babam 1050 tl annem 700 tl alıyor. ben üniversitede okuyorum. kardeşim lisede. 7 senede ancak bir ev sahibi olduk. ama abartmayalım lütfen memur aç falan değil... tamam enflasyonu düşük göstermek için şemsiyeyi bile aldılar listeye benzin çok pahalı kabul hükümet süper bir hükümet değil. ama tl simgesini bile memur maaşına ve ne gerek var gibi yorumlar yaparak sapıttırmayalım...

Çok şaşırdım açıkçası 1750 Lira ile arabalarınız arasındaki fark dudak uçaklatıyor.Ayrıca Normal Bir memur 1500 Lira gibi bir parayla geçinmesi zordur. Kirası bakmakla yükümlü olduğu kişiler. Hesabı yapın yapamıyorsanız ben size yaparım...

Birşeyler yazmadan önce düşünün sonra yazın!

Çok şaşırdım açıkçası 1750 Lira ile arabalarınız arasındaki fark dudak uçaklatıyor.Ayrıca Normal Bir memur 1500 Lira gibi bir parayla geçinmesi zordur. Kirası bakmakla yükümlü olduğu kişiler. Hesabı yapın yapamıyorsanız ben size yaparım...

Birşeyler yazmadan önce düşünün sonra yazın!

arabalara neden takıldınız anlayamadım :) babamın 20 senelik çalıştığı patronu öldü oğluda dükkanı işletmedi kapattı gitti babamada 20 bin tazminat verdi :) doğal olarak bırakında olsun yani :) oradan çıkmadan önce kendi minüsübüsmüz nakliya kurulum satış babama aitti maaşı o zaman daha iyiydi...minibüs önce astra sonra vectra oldu...

Muhalefet yok arkadaşlar!

Kimsenin muhalefet ettiği yok!

Ne seçiliyorsa seçilsin! Umrumda bile değil. Güzelmiş çirkinmiş banane!

Yeter ki bu tanıtım işi yapılırken abartılmasın. Başbakan sanki büyük bir fabrika açılışı yapıyor. Paramız değer kazanıyor diyor. Bir millet yeniden doğuyor diyor. Daha neler?

Dünyanın en kötüsü ülkesi bile kendi parasına böyle bir simge belirleyebilir. Bu önemli değil. Önemli olan bunun müthiş bir olaymış gibi, ülkedeki refah seviyesi yükselmiş gibi gösterilmesi. Muhalefet diye algıladıklarınız budur. Yoksa banane ne seçtiklerinden!

İstanbul'da yaşayan, kirada oturan, 3 çocuklu bir ailenin nasıl geçinebileceğini bana yazar mısın?

Gelir: 1500 TL

Buyur...

İstanbul'da yaşayan, kirada oturan, 3 çocuklu bir ailenin nasıl geçinebileceğini bana yazar mısın?

Gelir: 1500 TL

Buyur...
dayımı örnek verebilirim ;) 1650 maaş alıyor. özel sektörde çalışıyor. evi kira maltepede...

:)

Sen belki hatırlamazsın ama memurun aldığı maaşın yetesiz olduğunu devlet bile kabul etmiştir. Zamanın başbakanının söylediği söz:

"Benim memurum işini bilir."

Yorumunu sen yap. O günden bugüne memur maaşları açısından çok da bir yol alınmadı.

bunu tl simgesi üzerinden yaptığın siyasetle sorma ? paramızın dünya çapında tanınacak simgesi üzerinden değil. alakaya maydanoz derler adama...

tl simgesi üzerinden siyaset yapmıyorum sadece gazetede gördüğüm sembolle ilgili haberi burda paylaştım eleştiren birşey yada yerden yere vuran yazı yazmışmıyım bak bakalım sadece paylaştım ve tesadüf olabilirmi diye sordum..

Geri