Yeni Ufaklık '08 Opel Corsa D GSI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aliergun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Araç çok hoş güle güle kullanın.Maaşallah :)

araç güzel maşallah çok beğendimm :) kazasız belasız.. ama o kemerliğe takılan aparat nedir? hep öyle kullanıyorsan nazar boncuğunu arabaya değil kendine tak:) emniyet kemeri candır, sadece seni kurtarmaz karşındakini de kurtarır.

hayırlısı olsun kazasız belasız diyecem ama emniyet kemeri takmıyorsunuz galiba piyasada 1tl ye satılan o aparatı kullanmışsınız ben kemer taktığım için garipsedim şahsen ben 100 mt bile gitsem kemeri takıyorum sonuçta reenkarnasyon diye bişey yok insan dünyaya bir kere geliyor değil mi:d :d :d

saygılarımla mltcdt

Araç çok hoş güle güle kullanın.Maaşallah :)
teşekkürler

araç güzel maşallah çok beğendimm :) kazasız belasız.. ama o kemerliğe takılan aparat nedir? hep öyle kullanıyorsan nazar boncuğunu arabaya değil kendine tak:) emniyet kemeri candır, sadece seni kurtarmaz karşındakini de kurtarır.
hayırlısı olsun kazasız belasız diyecem ama emniyet kemeri takmıyorsunuz galiba piyasada 1tl ye satılan o aparatı kullanmışsınız ben kemer taktığım için garipsedim şahsen ben 100 mt bile gitsem kemeri takıyorum sonuçta reenkarnasyon diye bişey yok insan dünyaya bir kere geliyor değil mi:d :d :d

Normalde bende kemer takarım 5km+ mesafelerde. fakat bunda emniyet kemeri direk arkada olduğu için geride kalıyor. uzanmak zoruma geliyor :/

saygılarımla mltcdt

Bence araç güzel ayrıca fotoğraf makinesi de kaliteli.
Kazasız belasız.

teşekkürler, çekenin hiç mi yeteneği yok:):)

Geri