Yeni Üye Must06

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Must06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Must06

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Opelim.Net olarak yeni üyemize hoş geldin diyoruz.

Kullanıcı Adı: Must06
Adınız Soyadınız: Mustafa Çınar
İkamet ettiğiniz yer: Gerede / Bolu
Mesleğiniz ve yaşınız: Bilgisayar Mühendisi - 33
Cinsiyetiniz: Bay
Kendiniz hakkında detaylı bilgiler girerek, kendinizi foruma tanıtınız:
------------------------------------------------------

2003 Model Clio 1.5 DCİ Araca sahibim , Kardeşime 5 ay önce 1995 Model Vectra A 20i GLS Bir Araç aldım Dayım da 1994 modeli vardı konforu ve çekişine aşinaydım gördüğüm en performanslı arabalardan biri olduğu için tercih etmiştim Çarşamba günü sibop kesmesi akabinde Piston kırıldı motor yapılacak, Nelere dikkat etmeliyim parçaların markaları ne olmalı gibi bilgileri edinmek amacı ile Foruma üye oldum Clio dan önceki aracım Bir Mercedesti Onu satıp Clio alınca Alman arabalarına saygı duymam gerektiğini anladım. Ben Clio mu satıp yine bir Mercedes alacağım Ama bu Opel temiz ve düzgün bir araç olduğu için satmayı düşünmüyorum bu araba motoru yapılmış halde 13 000 e mal olmuş bir arac olacak ve 13 bin liraya daha iyi bir araç alma ihtimali olmadığını biliyorum bu yüzden Babama veririm yine satmam epeyce uzun tanıtım oldu umarım kural ihlali yapmamışımdır yaptıysam da Hoşgörünüze sığınıyorum Aranıza katılmış olmaktan mutluyum Hayırlı forumlar diliyorum.
------------------------------------------------------

Ndipi Hocam sizden başka kimse yokmu forumda kurallara bakıyorum oldukça katı ama ne bi hoş geldin diyen var ne bir bilgi paylaşan kural koyup gitmiş adminlerimiz:(

Forumda çok kişi var ancak gelen arkadaşların çoğu sorusuna cevap alıp gidiyor sonraki soruna kadar gelmiyor :) sizin de bu tip bir kullanıcı olmamanız dileğiyle hoş geldiniz :)

Hoş buldum Mercedesclub çok canlıydı Renaultclubtr çok aktif en canlısı Renault . Huyundai de Fena değil gördüğüm en durgun Forum /Club. Opel Club oldu şaşkınım desem yanlış olmaz Ben Forumları severim arabaları severim Mercedes ve Hyundaiyi hala takip ediyorum aktifim burada da aktif olmayı düşünüyorum gitmek gibi bir niyetim yok :) Opel i satmayacağım zaten :)

Hoş geldiniz, keyifli forumlar..

Geri