yeni yıl hediyesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulas79
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt:

B֜LENT link' Alıntı:
Orjinalinde 1.4 lerde 50 amper cikiyor yakinda gider sizin aküde.
Degistirince 60 amp.  Alin.

Benimkide naz yapmaya başladı uzun süre kullanmayınca, bu aralar toparladı ama güvenemiyorum alakasız bir yerde bir ayaz gecesinden sonra marş almayabilir gibi geliyor.

Ynt:

B֜LENT link' Alıntı:
Orjinalinde 1.4 lerde 50 amper cikiyor yakinda gider sizin aküde.
Degistirince 60 amp.  Alin.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için. Benimde dikkatimi çekti alırken, bu kadar elektrik aksamı olan arabada 50 amper çok az diye. Bir daha ki sefere 60 amper kullanırım.

Ynt: yeni yıl hediyesi

benimki 60 olması gerekiyor ilk aldıgımda bakmıştım 50 degildi

Lpg taktırma niyetiniz varsa şimdiden 75 amper .

Geçmiş olsun Ulaş. Uyarı verdiğine göre tahminim akü miadını doldurdu. Bendeki gibi hatalı olanlardan değil. Ben o zaman speedy nin aküsünü almıştım 2.5 yıldır sorunsuz ve 70+ da en uygun fiyatlı olandı. Bunlardan da fiyat al bence. :)

Geçmiş olsun yeni yıl hediyeniz hayırlı olsun  dancee dancee dancee

eketen link' Alıntı:
Geçmiş olsun Ulaş. Uyarı verdiğine göre tahminim akü miadını doldurdu. Bendeki gibi hatalı olanlardan değil. Ben o zaman speedy nin aküsünü almıştım 2.5 yıldır sorunsuz ve 70+ da en uygun fiyatlı olandı. Bunlardan da fiyat al bence. :)
sağol Emre ,verdiğin markayada bakayım ,artık en uygun ve kaliteli olan ne ise onu alacaz.

melihksn link' Alıntı:
Geçmiş olsun yeni yıl hediyeniz hayırlı olsun  dancee dancee dancee

teşekkürler.

bu gün nihayet aküyü aldım,mutlu nun 66 amperlik aküsünü 190tl ye  aldım aslında 72 lik olanı aldım 195 e ama akü yuvasına koyduktan sonra üstteki sabitleme demirini oturtturamadı usta akü biraz yüksek kaldı ondan bi düşük amperlisini aldım.aslında dünden beri akü uyarı vermiyordu ama ben işimi garantiye aldım ölçtürdüm eski akü araç çalışmazken 10,5 volt görünüyordu usta en az 11v olmalıki araç sıkıntısız marş alsın senin akü eli kulağında ruhunu teslim etmek üzere dedi.aldığım aküde yeni üretim kasım ayının 4 ünde üretilmiş aldığım yer garanti belgesi imzalayıp verdi 2 yıl garantisi var.

ercan_0636 link' Alıntı:
steeringwheel

hayırlı olsun yeni akünüz....
teşekkürler.

Geri