Yeni Yüzümüzle Karşinizdayiz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
p10401787427455.jpg

powercap tamam aynalar tamam panjurda tamam geriye jant ve yay kaldı

zamanla oda olacak inş.tabi bu arada görülmeyen işler var mesala fren sistemim ön tekerler astra h oldu yani 256 mm 280 mm geçti frenler daha ii oldu eski ışıksız ve aynasız iç güneşlikler yerini ışıklı ve aynalı vectra b modeli ile değişti v.s vs.

p1040199j.jpg

Son düzenleme:
"HK başkan" aslında beni tanıyosun.Sizlerle abant dönüşünde karşılaşmıştık.Sohbet etmek isterdik ama hızlıydınız.Siz 3 lü ye(Vectra,Calibra ve Astra Gsi) izin almadan 4. dahil olduk(Astra Gsi).İnşallah hatırladınız.Sizlerle yol almak güzeldi.Buluşmalar ve etkinliklerde görüşmek dileğiyle...Saygılar

Ankara grubuna katıldım.Bu mesajı orda da yayınladım ama cvp gelmedi.

Bu arada arabanızı görür görmez beğendim.Maşallah kimsede görmediğim stoplardan takmışsınız.Sade ve şık.Kazasız belasız sürüşler.

kim ne derse desin angellar orjinal gibi olmuş çok hoşuma gitti allah kaza bela vermesin

"HK başkan" aslında beni tanıyosun.Sizlerle abant dönüşünde karşılaşmıştık.Sohbet etmek isterdik ama hızlıydınız.Siz 3 lü ye(Vectra,Calibra ve Astra Gsi) izin almadan 4. dahil olduk(Astra Gsi).İnşallah hatırladınız.Sizlerle yol almak güzeldi.Buluşmalar ve etkinliklerde görüşmek dileğiyle...Saygılar

Ankara grubuna katıldım.Bu mesajı orda da yayınladım ama cvp gelmedi.

Bu arada arabanızı görür görmez beğendim.Maşallah kimsede görmediğim stoplardan takmışsınız.Sade ve şık.Kazasız belasız sürüşler.

kusura bakmayın hatırlayamadım en kısa zamanda görüşmek dileğiye

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

abı her zaman dedıgım gbı araban cok hosuma gıdıyor allah kaza bela vermesın cok guzel duruyor :)

Geri