Yeniden Opelli Astralı oldum :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeniden Opelli Astralı oldum :D

Hayırlı olsun tekrardan Çorlu İnan dan mı aldınız aracınızı,
Tekirdağ merkezde misiniz?

niko22 link' Alıntı:
Hayırlı olsun tekrardan Çorlu İnan dan mı aldınız aracınızı,
Tekirdağ merkezde misiniz?

Tşk ederim. Çorlu İnandan aldım. Çorludayım.

O zaman yaşadınız bırakın 1.viteste gitsin :D

Ne kadar a mâl oldu?

Dizel araçlar düşük devirlerde yeterli gaz verilmezse kolay stop ederler, motor yazılımları bunun önüne geçebilmek için motorun stop edeceği anlarda kendiliğinden motora gaz verirler ancak bu durumda sürekli kullanılan araçlarda yakıt pompası arızaları görülebilir.

Tolga KARACA link' Alıntı:
Dizel araçlar düşük devirlerde yeterli gaz verilmezse kolay stop ederler, motor yazılımları bunun önüne geçebilmek için motorun stop edeceği anlarda kendiliğinden motora gaz verirler ancak bu durumda sürekli kullanılan araçlarda yakıt pompası arızaları görülebilir.
Allah korusun abi. Kimsenin mazot pompasına zeval gelmesin.

Zaten anlık tüketimden gaz verdiği devirde tuttuğu anlaşılıyor benim için sorun değil 40yılda bir yaparım trafik olmadığı için :)

Aracınız hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin

albertxx link' Alıntı:
Alışırsınız zamanla dahada hele istanbul sıkışık trafikte benzinlide oluyor mu bilmiyorum ama 1.viteste bırakın arabayı salın stop etmiyor gidiyor öyle kendi halinde :D

Bu olay sıkışık İstanbul trafiğinde ciddi anlamda yararlı bir özellik. Aynı şeyi 2. viteste de yapabiliyor. 1. vites 7-8 km/s, 2. vites 14-15 km/s hızla ilerliyor gaza dokunulmadığı halde stop etmeden. 3. viteste denemedim, denenmez de zaten, adama 3. viteste giderken trafik sıkışıklığından bahsedemezsin aga derler :)

İmkanı olan herkese dizel tavsiye ediyorum. Birde şu depo dolu iken lokurtu olmasa.

Geri