Yeniden Opelli Astralı oldum :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustimx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yeniden Opelli Astralı oldum :D

mustimx link' Alıntı:
İmkanı olan herkese dizel tavsiye ediyorum. Birde şu depo dolu iken lokurtu olmasa.

En büyük derdin o olsun. Zengin derdi o. ((:

GNSpower link' Alıntı:
En büyük derdin o olsun. Zengin derdi o. ((:
Abi inanki 7 ay benzinliye bindim 1 kere fulleyemedim korktum hep :D bu günde pompacı sağolsun 100 tl dedim geldim amca tetiği basmış kaçmış :D fullemiş bu dedi :D bi nitromu neymiş ondan koymuş :D

mustimx link' Alıntı:
Abi inanki 7 ay benzinliye bindim 1 kere fulleyemedim korktum hep :D bu günde pompacı sağolsun 100 tl dedim geldim amca tetiği basmış kaçmış :D fullemiş bu dedi :D bi nitromu neymiş ondan koymuş :D

İyidir nasıl başlarsa öyle gider, depon hep dolu olur. Zaten kolay kolay boşalmaz o depo. ((:

Lokurtu dalga kıranla halloluyor servise götürün ben aldığımdan beri 1 kere fulledim denk gelmedi bana lokurtu:) İhtiyacım kadar koyuyorum ben :D Nitro candır valla en güzeli o :)

albertxx link' Alıntı:
Lokurtu dalga kıranla halloluyor servise götürün ben aldığımdan beri 1 kere fulledim denk gelmedi bana lokurtu:) İhtiyacım kadar koyuyorum ben :D Nitro candır valla en güzeli o :)
sanırım yarım depo en ideali :D hem ses için hemde az ağırlık olduğu için az yakar hani ağırlık arrtıkça çok yakıyo ya :D

Aynen hatta dediğim gibi burdan şuraya şu kadar yakar diyerek 10 lira fazlasını koy en temizi ne lokurtu ne birşey full sarı ışık :D

bu gün arkadaşlarım bindi arabaya arka koltukta oturan arkada ne var dedi boşta vuruyo :D dedim mazot deposu dediki neden bağlamamışlar off dedim nasıl anlatayım şimdi :D

:D Astranın dizeli aslında bize ben az yakıyorum boşuna çok koymayın başınız ağrımasın demek istiyor :D Çok koyarsan bak başınızı ağrıtıyom diye uyarı veriyor :D

Ben hep ama hep full depo kullanırım, yarımın altına genellikle düşmez, sarı ışığı yalnızca 1 kere gördüğümü hatırlıyorum. O ses bende de var ve hiç umrumda değil, mutluluğun sesidir o ses. :)

Ortalama olarak yakıt istasyonuna iki ayda 9 kere gidiyorum: 8'i lastik havalarını kontrol, 1'i yakıt alımı :)  Bazı 1.4 AS kullanıcısı dostlarımız ise bir ayda 11 defa gidiyorlar istasyona:  8'i yakıt alımı, 2'si yakıt alımı, 1'i yakıt alımı  005hihih 005hihih 011zaa

Arabamın hiç resminin olmadığını farkettim :D Bu Sport başka sport emsallerinden farklı full+full vites topuzu "gerçek plastikten" diğerleri gibi deriden değil :D bir sahibinden klasiği :D
Resim koyamıyorum yerimiz yokmuş :D arkadaşlar resim neden koyamıyorum ?

Geri