Yeniden üretime geçse???alırmısınız???

Ben imkan dahilinde alırdım.Çünkü görüntü ve kalite anlamında yeni kasa modellerden geri kalır yanı yok.Hatta fazlası var bence...Tabii günümüz şartlarına uyarlanmış modelini çıkareırlar herhalde...Haa birde çok pahalı olmıyacak...:D

vectra b yeni araçlara bakılırsa c sınıfına giriyor. bunları unutmamak gerek.

şuan vectra b'nin yenisi üretilse ve param olsa; gider yeni jetta alırdım :kop:

bu kasa değilde b2 kasa daha güzel duruyor... şuan kullanıyorum ve sıfırı çıksa hiç düşünmeden alırım... makyajlı kasa dedikleri B2 en büyük favorim en iyi sedanlardan biri bence

bırakın efsane efsane olduğu gibi kalsın....

vectra b3...:sulanma: hiç kaçırmam...üretilse...

opel türkiye ile yazıştım zamanında eski forumdan 20 tane heveslisini bulduk bi deneyelim diye 100 adet olarak sordum yine de olmaz dediler...
izmirdeki fabrikada birkaçtane bir kenarda duryor diyorlar efsane midir bilmem bir ara onun içinde görüşürüm

Ben alırdım ama çok para istemesinler :D
-Genel çizgileri aynı olsun biraz daha geniş olsun
-Ayna tasarımı aynı kalsın.
-Yeni teknolojik ekipmanlar en üst seviyede olsun.
-D sınıfı olsun ama e sınıfına naber len hödük desin :)
-Yine sert dolgulu koltuklar ve kaliteli bir kokpitle gelsin.Kokpit b yi naımsatsın.
-C kasa gibi kaba değil b2 kasa gibi göz alıcı ve spor dursun.

İşin aslı aynı kasayı aynı şekil 2011 çıkartsınlar yine alırım hastalık bendeki bulaştırdım millete Erbaa Vectra kaynıyor :D

Ekli dosyalar

• vectralaaar.webp
    vectralaaar.webp
    53.4 KB · Görüntüleme: 11
  • vectralar2.webp
    vectralar2.webp
    34.2 KB · Görüntüleme: 12
  • vectralar3.webp
    vectralar3.webp
    36.1 KB · Görüntüleme: 11
  • vectralar4.webp
    vectralar4.webp
    39.5 KB · Görüntüleme: 9
  • vectralar5.webp
    vectralar5.webp
    33.4 KB · Görüntüleme: 13
Mümkünse arka koltuklardaki düğmeye benzer zımbırtısı kopmasın. Sağlam olsun. :)

Tutturamadım gitti mereti...

Ben alırdım ama çok para istemesinler :D
-Genel çizgileri aynı olsun biraz daha geniş olsun
-Ayna tasarımı aynı kalsın.
-Yeni teknolojik ekipmanlar en üst seviyede olsun.
-D sınıfı olsun ama e sınıfına naber len hödük desin :)
-Yine sert dolgulu koltuklar ve kaliteli bir kokpitle gelsin.Kokpit b yi naımsatsın.
-C kasa gibi kaba değil b2 kasa gibi göz alıcı ve spor dursun.

İşin aslı aynı kasayı aynı şekil 2011 çıkartsınlar yine alırım hastalık bendeki bulaştırdım millete Erbaa Vectra kaynıyor :D

:bir:

Yenisini üretsinler ama sellektör yapıp kolu bırakınca uzunlar yanmaya devam etsin :)

Aslında ben ve benim gibi beklenti içinde olanlar için Vectra B 'den sonra İnsignia gibi bir araç çıksaydı kimse birşey demezdi. Kimse kırılıp gücenmesin ama ben vectra c'yi görünce bu nasıl bir ucube böyle demekten alamadım kendimi. Bildiğin transit gibi duruyordu. O ön grubu tasarlayan adam kimse kesin SUV falan tasarlayan biriydi bence vectra C hiçbir zaman B'nin devamı olamadı. Insignia derseniz bence o da C'nin değil B'nin devamı olmalıydı. Ayrıca Insignia yerine seri vectra olarak devam etmeliydi.

Son düzenleme:
Geri