Yeter artık ya yeter...

Ben Sadece Şunu Tavsiye Edebilirim Bu Noktadan Sonra, Tanıdığınız 2 tane Fotografı Bozuk Abiye (psikopat surat) veririm aracı, yalandan parça değişen servise yollarım, bi şekil koyarlar, bırak sesi gelmesini halletmeyi, bide jest olsun die arabana hediye olarak pasta cila detaylı temizlik falan yaptırırlar, dene bence...

valla araba isi markaya baksada birazda sans isi..bendede ayni arac var sukur 2 senedir tek sroun ckmadı...bi akrabam passat aldı bi cuval para verdi adam her hfta serviste....yane birazda sans hakkatten..nese ins duzelir dym

İzmir ve Almanya'ya yaptığım son baskılardan sonra, servis aradı parça sipariş etmişler, sorun kesin olarak çözülecekmiş...Vay anasını dedirten bir durum...

arkadaşlar sizlere istanbuldaki opel odak servisini tavsiye ederim işlerini çok iyi yapıyorlar vede tel arıyorlar takdığımız parçadan memnunmusunuz diye

Bazı servisler bakımdan ya da parça değişiminden sonra memnuniyet değerlendirmesi için arayabiliyorlar, umarım sizin sorunda kısa sürede hallolur

Sorunum nihayet çözüldü gibi:)
Ben hep düşünürdüm bu dingil burcu değişince sorun çözülüyor fakat belli bir süre sonra sorun yine çıkıyor...Demekki araçta burcu bozan birşey var diye düşünürdüm...
Servis en sonunda inadı bırakıp yurtdışından destek aldı ve sorunun "rondela"da olduğuna karar verildi. Burc rondelaları değişti ve sorun yok oldu:)

Her zaman söylemişimdir yine söylüyorum yetkili servislerde öncelik parça değişimidir arıza nereden kaynaklanır yorumu yoktur. Bir rondela dan kaynaklanan arızayı yüzlerce örnek içerisinden bir yorum yapıp sonuç çıkaramıyorsa ne dense az gelir.

Son düzenleme:
sorununuzun hallollduğuna sevindim.inşallah bir daha aynı sorunla karşılaşmazsınız.

Geri