yeter artık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C

coco

Bilgi Girilmemiş
ark adaslar herkese selam ben gokhan aracım 3600 km 2012 cosmo dızel aracımın koltuk kenarı on goğus ve bır kac yerınden  ses geliyor yarın servıse goturmeyı dusunuyorum acaba mar oto mu odak mı sormak ıstıyorum hangısınden ıyı bır çözum alabilirim siz tecrubeli arkadaslardan yardım ıstıyorum çünku aracımiçin  bilmediğim herşeyı sızden öğrendim opelin oncelikle hakan beye bir ödul vermesini dusunuyorum  herkese tesekkur ederım ıyıkı varsınız cunku herkes cok samımı ıyı nıyetlı gunumuz şartlarında bu cok zorlastı kapalıçarsı dan gökhan

Ynt: yeter artık

Aracınızın km si daha çok düşük, bence müdahele için biraz bekleyin. belki bu yorum saçma gelebilir ama tecrübelerim bu yönde  :)

bu konularda biraz kılım herhalde rahatsız oluyorum

bundan önceki aracımıda sıfır almıştım, bunuda sıfır aldım, ilk zamanlar var olan sesler ikisindede zamanla azaldılar yada yok oldular

֖rnek vermem gerekirse ; havalandırmanın yön tuşlarına bastığım zaman göğüs içinden gelen garç gurç sesler şu anda yok oldu  :)

ben sabırsızım ondan bu sızlanışım

Koltuk deri oldugu icin oturunca yan tarafindaki plastik deriye surttugu icin ses geliyor ozellikle arabanin ici sogukkenmi yapiyor ses

sadece koltuk değil ama ısındıktan sonra da yapıyor

Benim tavsiyem vakit ayırabiliyorsanız kesinlikle gitmeniz yönünde.Ancak forumu takip eder iseniz, bazı sorunlara çözüm bulamayacağınızı anlayacaksınız. Bende de bazı sıkıntılar var ancak ben biraz beklemeye aldım.Garanti süresinin ikinci yarısında ilgileneceğim gelen seslerle.Şuan iyice anlamaya çalışmaktayım.

Geri