yeter artık

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan coco
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: yeter artık

seslere alışamıyorum sorunum bu birde 59000 tl verdıkten sonra can sıkıyor

coco link' Alıntı:
seslere alışamıyorum sorunum bu birde 59000 tl verdıkten sonra can sıkıyor

Genel olarak muhtemel sorunlu ses bölgeleri, dizeller için tamdan çeyrek depo az kala gelen yakıt sesi, son yan camlardan 110 km/h civarı gelen rüzgar sesi, gösterge paneli üzerindeki siperlik göüğüsten gelen çıtırtı sesi, sizin belirttikleriniz, koltuklardan gelen sesler...Umarım çözersiniz problemleri...Bizleride bilgilendirirseniz seviniriz.

haberdar ederım ınsallah çözum olur

Merhaba bu kemer sesi gelen araclar hep cosmo cu cunku deri sadwce sizde dogal olarak brnim yari deri accord aracimda da vardi derinin genel olarak aracta gorunum kalite olarak cok guzel olsada kullanim olarak rahatsiz edici oldugunu dusnuyorum birde birsey sormak istiyorum bu emniyet kemerini taktigimiz aletin gecen hafta farkett yanina plastik plastige surtmesin diye kumas parcalar yapistirilmis sizde bu parca eksik olabilir mi belki bir seri aracta gelmemis olabilir

Ses gelmeyen opel yok gibi benim araçtan da ses geliyor ama daha nereden geldiğini anlamış değilim bazen arka taraftan geliyor gibi oluyor bazen yolcu koltugunun oradan anlamış değilim. walll emin olsam hemen servise götüreceğim ama her zman olmadığı için servise gidince o ses duyulmaz AMA sizin ses gelen yerleriniz belli ise dahada aşınmadan bence gidip çözüm bulunuz

Benim aracım da cosmo. Ancak en ufak ses yok.. Kemer tokalarının çevresi keçe gibi birşey ile kaplanmış. Sürtünmeden dolayı ses gelmesi mümkün değil.

Kemer tokasından ses gelmiyor zaten, kemer makarasının bulunuğu B sütununun iç tarafından ses geliyor. Ancak benim tecrübeme göre bu ses sadece kemer yükseklik seviyesi en üstte değilse geliyor. Ben genellikle en üstte kullanıyorum ve hiç ses gelmiyor. Bir keresinde bir alt seviyeye indirip kullanmayı denemiştim ve o bölgeden cızırtı şeklinde bir titreşim sesi geldiğini hatırlıyorum. Sanırım şikayetler bununla ilgili.

Cosmolarda deri koltugun oturma bolumunun sol taraftaki plastige surtmesinden ses geliyor genelde o plastigi sokup arkasina izolasyon yapiliyor sonra geciyor.

Selam.

Ses gösterge siperinden geliyorsa serviste izolasyon bandı çekilecek. Kemer yükseklik düğmesinin icinden geliyorsa ses kesici spreyle ses kesilecek, koltuktan deri/plastik sürtünmesi sesi geliyorsa koltuk yükseklik ayar kolunun olduğu plastik kaplamanın deriye temas eden yerleri kadife benzeri bantla desteklenecek veya kendiniz deri bakım ürünüyle deriyi sıklıkla temizleyip yumuşak tutacaksınız

Bazı trim sesleri birkaç ay içerisinde sürtünen parçaların alismasiyla kendiliginden de kesilebilir.

Geri