Yetkisiz Yetkililer

schembri2

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Arkadaşlar merhaba,
Klima problemim nedeniyle ,soğutmaması,geçen sabah yetkili servise gittim,
yaklaşık 1 ay önce aynı yetkili serviste gaz dolumu yaptırdım,malum antalya sıcakları başlayınca dedimki artık serinleme vakti,klimayı açtım tık yok,soluğu hemen yetkili serviste aldım durumu anlattım 1,5 saat beklememin peşine kompresorun değişmesi gerektiği ve 3,500 Tl cik sıkıştığı söylendi,şok olmuş vaziyette soluğu hemen sanayide aldım,antalyada ünlü bir oto klimacıda,tespit yaklaşık 1dk sürdü,bobin ve kurutucu değişecek dendi,,toplam maliyet 350 TL ve problem çözüldü,şimdi yazık günah değilmi istenen 3,500 Tl ye,adamlar hiçbirşeyden anlamıyor,değiştir gitsin mantığı,çözüm mantıkları aynen şuna benziyor,
Eski nokia telefonları kulllanlar hatırlar,tuş takımları çabuk bozulurdu,adamlar tuş takımı değiştirmeyip telefonu değiştirin demeleri gibi birşey,Ayrıca söyledikleri tutar da akla mantığa yatkın değil,En kral orjinal kompresor 1,500 Tl,yazıklar olsun yetkisiz,üçkağıtçı yetkili servise...
Size güvenmicezde kime güvenicez,içimi dökmek istedim rahtladım,
opel almanya ya mailimi attım 20 dk içinde dönüş geldi,
Gm türkiye dönüş yaptı ve telefon numaram istendi sağolsunlar,pazartesi arayacaklar sanırım,detaylı bir şekilde zaten Almanya'ya attım maili,türkiye'yede anlatırız
İyi niyetli çalışan birkaç kişi dışında hepsi vicdansız...
Yer antalya ...

Ve bu adamlar iş yapmaya devam ediyor. Sonra benim gibi adamlar da aman opel mi bir daha dediğimiz de suçlu biz oluyoruz...opeli kötülüyormuşuz diye...durumu anında yetkililere mail yollayın bakalım ne diyecekler...

Ve bu adamlar iş yapmaya devam ediyor. Sonra benim gibi adamlar da aman opel mi bir daha dediğimiz de suçlu biz oluyoruz...opeli kötülüyormuşuz diye...durumu anında yetkililere mail yollayın bakalım ne diyecekler...

Almanyaya attigim mail resim ekte

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    64.2 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaþlar merhaba,
Klima problemim nedeniyle ,soðutmamasý,geçen sabah yetkili servise gittim,
yaklaþýk 1 ay önce ayný yetkili serviste gaz dolumu yaptýrdým,malum antalya sýcaklarý baþlayýnca dedimki artýk serinleme vakti,klimayý açtým týk yok,soluðu hemen yetkili serviste aldým durumu anlattým 1,5 saat beklememin peþine kompresorun deðiþmesi gerektiði ve 3,500 Tl cik sýkýþtýðý söylendi,þok olmuþ vaziyette soluðu hemen sanayide aldým,antalyada ünlü bir oto klimacýda,tespit yaklaþýk 1dk sürdü,bobin ve kurutucu deðiþecek dendi,,toplam maliyet 350 TL ve problem çözüldü,þimdi yazýk günah deðilmi istenen 3,500 Tl ye,adamlar hiçbirþeyden anlamýyor,deðiþtir gitsin mantýðý,çözüm mantýklarý aynen þuna benziyor,
Eski nokia telefonlarý kulllanlar hatýrlar,tuþ takýmlarý çabuk bozulurdu,adamlar tuþ takýmý deðiþtirmeyip telefonu deðiþtirin demeleri gibi birþey,Ayrýca söyledikleri tutar da akla mantýða yatkýn deðil,En kral orjinal kompresor 1,500 Tl,yazýklar olsun yetkisiz,üçkaðýtçý yetkili servise...
Size güvenmicezde kime güvenicez,içimi dökmek istedim rahtladým,
opel almanya ya mailimi attým 20 dk içinde dönüþ geldi,
Gm türkiye dönüþ yaptý ve telefon numaram istendi saðolsunlar,pazartesi arayacaklar sanýrým,detaylý bir þekilde zaten Almanya'ya attým maili,türkiye'yede anlatýrýz
Ýyi niyetli çalýþan birkaç kiþi dýþýnda hepsi vicdansýz...
Yer antalya ...

Geçmiþ olsun e mail atmak ile çok iyi yapmýþsiniz Servisi desifre etmenizi rica etsem :mad: ayrýca sikayet var cm dan yazin ki adam olsunlar.

Ekli dosyalar

• image.webp
    image.webp
    55.8 KB · Görüntüleme: 32
Geçen bir konu da yazılmıştı. Şikayetim var.sitesinde cevap verecek hiç kimse yokmuş.

İşte marka imajını zedeleyecek durumlar. Maalesef bu olaya avrupada rastlayamazsinz.Gucleri bize yetiyor bunların.

Kullandigim 2. Opel astram. Kendi kendime borcu biyince daha genc bir astra ile yenileyeyim diyorum. Ancak bu ve kendi yasadigim, duydugum kotu tecrubeler yuzunden birdaha opel istemiyorum. Adama arabamda su ariza kodu var diyorum. Sen nasil ogrendin diyor, gaz-fren ile diyorum, oyle yapmayin bozarsiniz diyor...

G7-L01 cihazımdan gönderildi

kesin günlastır :D bende geçen gün uğradım 800 liralık volanta 2000 lira dedi :D bide TR de yokmuş en az 21 gün sürer gelmesi falan dedi :D

kesinlikle güvenmiyorum yetkili servise..

Geri