- Konuyu Başlatan
kesin günlastır bende geçen gün uğradım 800 liralık volanta 2000 lira dedi bide TR de yokmuş en az 21 gün sürer gelmesi falan dedi
:bir: git sanayiye orjinalini bulursun 10dk almaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kesin günlastır bende geçen gün uğradım 800 liralık volanta 2000 lira dedi bide TR de yokmuş en az 21 gün sürer gelmesi falan dedi
:bir: git sanayiye orjinalini bulursun 10dk almaz
piyasada var zaten parçacılarda daha önce sormuştum. yaptıracağımdan değilde meraktan sordum günlasa... ama hakkaten uçtular yani. antoto daha insaflıydı ama onada bi sorayım yarın öbür gün
pek fark olucanı sanmam ama merak ettim bende
Burdan dönüş yaparmısın ant mı gün mü daha coşkulu
Şimdi bir konu var. Bu konu opel yetkili servislerinin durumu içler acısı ve artık opel kullanıcısı canından malından bezdirdiler. Durum böyle olunca birde bazı firmalar var ver parayı biz arabayı sana 2-4 ay sonra getiririz ve sonrasında dolar bazında senden para alırız diyeler var. Bazı firmaların da araçları güzel ama adı çıkıyon doksana inmiyor seksene olanlar var. Ve bu kadar firma içinde ise sıyıran bir firma var oda gözlemlerime göre toyota adamlar ellerinde araç müşteri kapıdan girdiği anda araç vermek için bir dünya önlerine tercih sunuyorlar. Adamların araçlarında sorun varsa mal bizim getirin diyorlar. Ve adamlar maşallah örümcek ağı misali piyasayı sarmış ve sarmaya devam ediyorlar. Bazıları da işte durum ortada...