Yıkama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan xenonx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bence sık yıkanmasından çok nasıl yıkandığı önemli..ÇÜnkü doğru yollarla yıkanan arac hergün yıkansada bence bişey olmaz..Önemli olan doğru metodlarla yıkanması..Valla hocam ben benzinlikte gidiyorum kendi malzemelerimle kendim yıkıyorum eğer vaktim varsa...Sadece suyu onlardan kulanıyorum :)

ben anıttepedeki ve bilkentteki tabanway'larda yıkatıyorum,kendi süngerim,bezim ve jant temizleyicimle başında bekleyerek yıkattırıyorum,iyi olmayan yerleri tekrar yıkatıp sildiriyorum...

valla karşımın iyi yapılmış olması gerek göz kararı ilaçla suyu karıştıran var son derece sakıncalı birde araç üzerinde bekletmemek gerek başta plastik aksam olmak üzere özellikle fitillere zarar veriyor ben cilalı şampuan aldım onu götürüp kendim yıkamacıda yıkıyorum 5 ytl veriyorum içime sinerek altını üstünü bazen aşırıya kaçıyorum ama olsun tertemiz oluyo
bu resimdeki gibi köpük püsrkürtmede yazdıgım gibi karışımı iyi ayarlanmış ise sorun yok hatta bi kaç yıkamadan sonra dahada parlak oluyo araç

pict0009qs7.jpg

Ben hafta sonları genelde kendim yıkarım ...

ben genelde kendim yıkarım.kesinlikle tazyikli su ve fırça kullandırtmam yıkamacıya gidersem şayet.çünkü o tazyikle arabada suyun girmediği nokta kalmıyor.tabii bu da aracın kasasına zarar verir uzun vade de.kendim yıkadığım zamanda(haftada bir)sünger,çeşme suyu,arap sabunu kullanıyorum

ee yasakta geliyo şimdi evimizin önünde yıkayamıyacagız su sıkıntısından dolayı yıkamacıların kullandıkları sularda matlaştırıyor yaw

benimde şimdi ki aklım olsa arabayı sıfır aldıktan sonra hiç fırça sürttürmezdim arabanın renginin canlılığı çok gidiyor fırça sürülünce Eryaman tarafında isen K&C Göksu alışveriş merkezinin altında bi mekan var tavsiye ederim orayı

benimde şimdi ki aklım olsa arabayı sıfır aldıktan sonra hiç fırça sürttürmezdim arabanın renginin canlılığı çok gidiyor fırça sürülünce Eryaman tarafında isen K&C Göksu alışveriş merkezinin altında bi mekan var tavsiye ederim orayı

eryaman'ın neresinde oturuyorsun,bende eryamandayım...

Geri