Replica dedikleri jantlardan sanırım görüntü birebir aynı ama malzeme farklıdır heralde...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tamam bu jantlar serviste 4 adet 1230 TL hemide 6 taksit...
Corsa D GSİ Jantları da yıldız ve 17''
![]()
Ama fiyat olarak tuzlu olur orjinal jantlar![]()
göbekler filan dahil fiyatımı !
önüne gelen herkesin tavsiyesine kulak asma arkadaşım senen iyi kullanan bilir çünkü. kadranda hız doğru olmaz, yakıt iki katına çıkar, yol tutuşu iyi olmaz, hantallaşır falan filan yanlış hepsi.. hız kesinlikle doğrudur, yakıtta artış olur ama ayda 5 tl fazla mazot koyarsın olur biter! en fazla bu kadar oynama olur. yol tutuşu hissedilir derece artar. ayrıca hantal falan da olmaz 0.5 saniye geç kalkarsın ki yarış yapacak olsan subaru alırdın astra değil
ben 17'' F1 lastiği kullanıyorum. aracım 1.3 dizel olmasına rağmen 240 ibre gördüm
arkadaşlar senin istediğin jant ve lastik hakkında yeterince bilgi vermiş ama ben goodyear F1 lastik ve kosei marka jant kullanıyorum, çok memnunum. jant japon malıdır ve çok dayanıklıdır. fakat biraz tuzlu. istersen resimlerle birlikte özelliklerini yazabilirim eğer karar vermediysen.
gobekler dahil degil ancak 4 gobek fiyati 130 tl olmasi lazim.
lastik ebati 215/45/r17 dir.
1850 olur tabii ama su da var bu jantlari alinca eski jantlari kullanmayacaksiniz. onlara lastikle beraber 600 - 700 tl veriyorlar...