satmak icin ilan vermistim.300 euro icin satmadim.belki hayirlisi buydu.ama icimde hatchback sevgisi sönmüs deyil.
Ekli dosyalar
Son düzenleme:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayirlisi diyelim ama 300 euro icin vazgecilmezdi be cigerim.
Abi alacak kisiye söylemistim. ilana da yazmistim.fix.fiyat diye arabaya talip olan türkdu 10500 verebiliyorum dedi.ben olmaz dedim bir gün sonra aradi 11000 dedi.vermedim.
Evet 11300,hb astraSiz ne kadar istiyordunuz? 11300 mü?
Ayrıca gönlünüzde yatan HB hangisi?
Abi mercedesten sonra hangi kasa olursa olsun opel keser mi yahu..
Tek yönlü bakmayın bence. Tamam Mercedes kalite olarak tartışılmaz üstünlükte bir araç ama tasarım bazında şık bir araç arayan birisi, ziyadesiyle Insignia ya da güncel kasa Astra alabilir. Ayrıca, tasarımdan ziyade yol tutuş olarak bu araçlar Mercedes'in çok da gerisinde değiller.
Ha aynı konforu ya da aynı kaliteyi bulamayabilirsiniz o ayrı konu ama sırf tasarım için alınabilir.
Tasarım çok şeyi değiştirir...
Mercedesin kalitesi tartisilmaz.2004model bendeki satarsam asagi yukari sattigim fiyata 2010 model disel astra alabiliyorum.gonul ister yeni kasa C serisi mercedes ama fiyati beni asar.ayrica Türkiyede mercedesin fiyati inanilmaz yüksek diyer markalar avrupanin iki kati iken,mer.nerdeyse dört kati