Yıllık 15.000 bakımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cenko
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yıllık 15.000 bakımı

mucahitduran link' Alıntı:
Kemal abim hayırlı olsun. Allah nice nice bakımlara sıkıntısız girip çıkmayı nasip etsin :) abi bayi isimlerini yazarken hiç gizlemedim yine yazayım (herkes faydalansın). Ankara'da bulunan tüm servislerden fiyat almıştım hepsi fazla fazla söylemişlerdi. Sadece Reis az söylemişti. Bu sebepten çoğu kişiyi oraya yönlendirdim. Fiyat haricinde diğer bayilerde olmayan ilgi ve alaka da adı geçen serviste mevcut. Ben 1-2 ay önce 409 TL'ye yaptırmıştım.

Zannediyorum senin yaptırdığın yer de orası. (Aradaki fiyat farklarına kıyasla) :)

Mücahit çok teşekkür ederim.Reiste yaptırmadım,en az opan verdi fiyatı bende güleryüz ve alakalı servis olarak opanı tercih ettim.Hatta seni arayacaktım Cuma günü için sonradan işi vardır çocuğu rahatsız etmeyeyim diye vaz geçtim.Reis az fiyat da vermiş olsa bile,geçmişten dolayı bir kızgınlığım vardı.Neyse artık olan oldu...

ac@d link' Alıntı:
hayırlı olsun, Allah kazasız belasız  kullanmak nasip etsin,

Uğur kardeşim çok teşekkür ederim,Allah hepimize kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

benim aracın da ilk yıl bakımı yaklaşıyor. Eylül ayı sonunda veya ekimin ilk haftası bayramdan önce yaptırmam lazım. 500 TL fiyat demişsiniz... bakalım benden ne isteyecekler. Açıkçası aldığım bayide yaptırmayı düşünüyorum, bana en yakın servis orası. Bir yıl önceki satın alış sürecim ve o anki heyecanım aklıma gelecektir.Bir yıl oldu ama hala aynı olumlu düşüncelere sahibim bu araç hakkında. Merak ettiğim bir şey var, olması muhtemel bayram öncesi yoğunluk nedeniyle ne kadar süre önce servisi arayıp randevu almak lazım, çünkü bayram ertesine kalmasını istemiyorum.

cenko link' Alıntı:
Mücahit çok teşekkür ederim.Reiste yaptırmadım,en az opan verdi fiyatı bende güleryüz ve alakalı servis olarak opanı tercih ettim.Hatta seni arayacaktım Cuma günü için sonradan işi vardır çocuğu rahatsız etmeyeyim diye vaz geçtim.Reis az fiyat da vermiş olsa bile,geçmişten dolayı bir kızgınlığım vardı.Neyse artık olan oldu...

Abi estağfirullah. Beni her zaman arayabilirsin hiç bir zaman rahatsızlık olmaz, aksine lütuf olur :)

mucahitduran link' Alıntı:
Abi estağfirullah. Beni her zaman arayabilirsin hiç bir zaman rahatsızlık olmaz, aksine lütuf olur :)

thnxx

Alıntı yapmayınca sanırım kimse üzerine alınmamış ve cevap vermemiş... canınız sağolsun  yarenler  012uhu

harunhoca link' Alıntı:
Alıntı yapmayınca sanırım kimse üzerine alınmamış ve cevap vermemiş... canınız sağolsun  yarenler  012uhu
siz yeterki aracınızı servise götürün, aynı gün bile yaptırabilirsiniz,ama yinede 1 gün önceden telefon edin, para gelecek diye sizi geri çevirmezler,

harunhoca link' Alıntı:

Harun hocam kusura bakmayın yeni gördüm iletinizi.Mutlaka telefonla birkaç yerden teklif alıp pazarlık yapın,merak etmeyin bayramdan önce aracınızın bakımlarını yaparlar.Zaten fazla zamanınızı almıyor yalnız hava filtresinin değiştiğini ,mutlaka eski filtreleri isteyerek görün.Pazarlık yaparken hava filtresi dahil fiyat alın.şimdiden bakımlı olacak aracınızı ,kazasız belasız uzun yıllar kullanmak nasip etsin...

cenko link' Alıntı:
Harun hocam kusura bakmayın yeni gördüm iletinizi.Mutlaka telefonla birkaç yerden teklif alıp pazarlık yapın,merak etmeyin bayramdan önce aracınızın bakımlarını yaparlar.Zaten fazla zamanınızı almıyor yalnız hava filtresinin değiştiğini ,mutlaka eski filtreleri isteyerek görün.Pazarlık yaparken hava filtresi dahil fiyat alın.Şimdiden bakımlı olacak aracınızı ,kazasız belasız uzun yıllar kullanmak nasip etsin...
ac@d link' Alıntı:
siz yeterki aracınızı servise götürün, aynı gün bile yaptırabilirsiniz,ama yinede 1 gün önceden telefon edin, para gelecek diye sizi geri çevirmezler,
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkürler, eksik olmayın.. Hava filtresi işini iyi söylediniz, önemli bir mevzu.

Geri