- Konuyu Başlatan
Ynt: Yıllık 15.000 bakımı
Mücahit çok teşekkür ederim.Reiste yaptırmadım,en az opan verdi fiyatı bende güleryüz ve alakalı servis olarak opanı tercih ettim.Hatta seni arayacaktım Cuma günü için sonradan işi vardır çocuğu rahatsız etmeyeyim diye vaz geçtim.Reis az fiyat da vermiş olsa bile,geçmişten dolayı bir kızgınlığım vardı.Neyse artık olan oldu...
mucahitduran link' Alıntı:Kemal abim hayırlı olsun. Allah nice nice bakımlara sıkıntısız girip çıkmayı nasip etsin abi bayi isimlerini yazarken hiç gizlemedim yine yazayım (herkes faydalansın). Ankara'da bulunan tüm servislerden fiyat almıştım hepsi fazla fazla söylemişlerdi. Sadece Reis az söylemişti. Bu sebepten çoğu kişiyi oraya yönlendirdim. Fiyat haricinde diğer bayilerde olmayan ilgi ve alaka da adı geçen serviste mevcut. Ben 1-2 ay önce 409 TL'ye yaptırmıştım.
Zannediyorum senin yaptırdığın yer de orası. (Aradaki fiyat farklarına kıyasla)
Mücahit çok teşekkür ederim.Reiste yaptırmadım,en az opan verdi fiyatı bende güleryüz ve alakalı servis olarak opanı tercih ettim.Hatta seni arayacaktım Cuma günü için sonradan işi vardır çocuğu rahatsız etmeyeyim diye vaz geçtim.Reis az fiyat da vermiş olsa bile,geçmişten dolayı bir kızgınlığım vardı.Neyse artık olan oldu...