Arkadaşlar hafta sonu aracım ODAK ta yıllık bakımdaydı.
Standart işlemlerin dışında Ön Fren diskleri ve balataları garantiden değişti.
Arka kaliperlerin burçlarına işlem yapıldı ve balataları değişti.
İçeride Yağmur sensörü bakaliti , Gösterge üstündeki bakalit e izolasyon yapıldı.
Sol kapı direğindeki emniyet kemerinin çıktığı yerden (Direkteki parçayı aşağı yukarı oynatan mandaldan) vızıldama geliyordu sonunda halledildi
Silecek iyileştirmesi yapıldı.
Öst havalandırmaları kapatınca bir sürtme sesi geliyordu bunun için kalorifer kazanı siparişi verildi. (buda garantiden )
Bunların yanında bende ayna altı led i dönüş farlarına beyaz ampul taktırdım.
Her nekadar işlemler biraz uzamış olsada Burak Bey ve Tarık Bey e ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bu arada Gökhan da rocco su ile ordaydı biraz inceledim Jantlar ı sanırım yakında değiştirir 011zaa
Standart işlemlerin dışında Ön Fren diskleri ve balataları garantiden değişti.
Arka kaliperlerin burçlarına işlem yapıldı ve balataları değişti.
İçeride Yağmur sensörü bakaliti , Gösterge üstündeki bakalit e izolasyon yapıldı.
Sol kapı direğindeki emniyet kemerinin çıktığı yerden (Direkteki parçayı aşağı yukarı oynatan mandaldan) vızıldama geliyordu sonunda halledildi
Silecek iyileştirmesi yapıldı.
Öst havalandırmaları kapatınca bir sürtme sesi geliyordu bunun için kalorifer kazanı siparişi verildi. (buda garantiden )
Bunların yanında bende ayna altı led i dönüş farlarına beyaz ampul taktırdım.
Her nekadar işlemler biraz uzamış olsada Burak Bey ve Tarık Bey e ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Bu arada Gökhan da rocco su ile ordaydı biraz inceledim Jantlar ı sanırım yakında değiştirir 011zaa