Yine garanti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Cosmo1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Yine garanti

BÜLENT link' Alıntı:
Dün sirket aracimin aküsunu degistirdik. 2008 corolla ustunden orjinal akü cikti.
Abi 2008 model aracın aküsü bile şimdiye kadar gidiyor, bizimkilerin 1 ay belki 1 seneye bitiyor. Anlamadım valla.

Astralarda akunun ömrünün bitmesini hizlandiran etmenler var . 2. Akü ne kadar dayanicak merak ediyorum sorunlar akü kaynakli degil bence.

2004 model honda shadow 750 motorum var. üzerinde yuasa marka orijinal aküsü hala tık demeden çalışıyor.

Aracım 2011 Kasım başında trafiğe çıktı, dolayısıyla 3 tam yılı doldurdu ve hala orijinal aküsünü kullanıyorum, bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik. Araç da 48,000 KM'de.

.BURAK. link' Alıntı:
Aracım 2011 Kasım başında trafiğe çıktı, dolayısıyla 3 tam yılı doldurdu ve hala orijinal aküsünü kullanıyorum, bir sıkıntı çıkarmadı şimdilik. Araç da 48,000 KM'de.

maşallah Burakcım inşallah da sıkıntı çıkarmaz en azından olmadık bir zamanda :)

.BURAK. link' Alıntı:
aracınızda multimedya yok galiba değil mi?

yeni araçlarda akünün çabuk bitmesinin sebebi bana göre elektronik devrelerin çok olması tefarruatlı olması buda aküyü bitiriyor.

talha batu link' Alıntı:
aracınızda multimedya yok galiba değil mi?

Evet, multimedya yok aracımda. Olsaydı muhtemelen böyle dayanmazdı. Ama multimedya cihazı olmadığı halde aküsü çabuk biten çok arkadaşımız oldu forumda, bu bile yetiyor aslında korkutmaya; ama makul riskleri almayı hep sevmişimdir :)

ozgun88 link' Alıntı:
maşallah Burakcım inşallah da sıkıntı çıkarmaz en azından olmadık bir zamanda :)

İnşallah Hakancım, sağlığına duacıyız akünün :)

Ben akü yeni saniyordum meger bendekide orjinalmis. Sinyal vermeye basladi ama degistir beni diye.

Geri