Yine radar yedim...

Bir ara bir yazı okuduydum Türkiye'de adamın biri 210-220 falan yapmıştı radar okuyamamış bozulmuş Taxi filmindeki gibi eğer gerçekten eski radarlar kullanılıyorsa altında sağlam araba olacak 250 ile radardan geçiceksin şaşkına uğrarlar vallahi :D

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Radar cezalarına fotoğraf eklenmek zorunda hatta savcılık kanalı ile radar CD kaydı da mahkemeye teslim edilir. En yakın Trafik Mahkemesine başvuru yapabilirsiniz araç size ait değilse cezanın iptali ile sonuçlanacaktır.Bu arada gece vakti radar uygulaması yapılamıyor diye biliyorum..

TRABZON da gece saat 12 civarı gezici radar fır dönüyor :D

Ön plakanı kır abi yd yamult, arabanın içine at, radarlar önden alıyo böylece ceza gelmez çevirme olursada öndeki arabaya vurdum kırıldı plakayı taktığım reklamlık dersin

195 km ile istanbul dönüşü geredeye yaklaşırken radarın yanından geçtim. Hemde soldaydı. 1 yıl oldu ceza gelmedi.
Polis olan bir tanıdığım uzun yola cıkacağı zaman plakalarını değiştiriyor :) Sahte plaka yani. Hiç radar yemiyor.

195 km ile istanbul dönüşü geredeye yaklaşırken radarın yanından geçtim. Hemde soldaydı. 1 yıl oldu ceza gelmedi.
Polis olan bir tanıdığım uzun yola cıkacağı zaman plakalarını değiştiriyor :) Sahte plaka yani. Hiç radar yemiyor.

1- Boşuna balık baştan kokar demiyorlar,
2- Bu tür sahtekar insanlar mı vatandaşın malını, canını, namusunu koruyacaklar :(.

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 10:32 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 10:29 ----------

Ön plakanı kır abi yd yamult, arabanın içine at, radarlar önden alıyo böylece ceza gelmez çevirme olursada öndeki arabaya vurdum kırıldı plakayı taktığım reklamlık dersin

Ne güzel fikirler veriyorsun, inşallah günün birinde plakası gizlenmiş bir araç tarafından mağdur edilmezsin.

Bir arkadaşım 250 ile giderken gayet rahat okumuştu radar ceza da geldi zaten.

ayrıca bu hızlarda gidince ne olacak onu çok merak ediyorum. Hanginiz 110 dan sonra ani bir durumla karşılaştığınızda hiç bir şeye zarar vermeden durumu atlatacak kadar ileri sürücülük bilgi ve becerisine sahip acaba?

Bizim ülkemizdeki zihniyet maalesef bu, ben kurallara uymayayım ama benden başka herkes uysun.

SKANDAL ya plaka yamultma, saklama , değiştirme bence yakışmıyor bize biz gençlik heyecanıdır uçuyoruz kaçıyoruz ama böyle şeyler aklımın ucundan dahi geçmez bir hata yaptıysak diyetini öderiz.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SKANDAL ya plaka yamultma, saklama , değiştirme bence yakışmıyor bize biz gençlik heyecanıdır uçuyoruz kaçıyoruz ama böyle şeyler aklımın ucundan dahi geçmez bir hata yaptıysak diyetini öderiz.

Aynen öyle gardaşım.
İllegal işlere hayatım boyunca hiç kalkışmadım.
Ama şeytan bazen insanın aklına giriyor; Nolurki yapsan? diye soruyor...

arkadaş evliliğinide sahte nikah memuruyla yapar,ayrılacağı zaman boşanma davasıyla uğraşmaz :rakir:
bunun gibi adamlar yüzünden ben polisin alayına verip veriştiriyorum...aradaki insanevladına oluyor olan..

Geri