yine, yeni, yeniden tarçın..:)

jantlar tekrar takıldı uzun zamandır yapmayı planladığım çamurluk plastiklerini mat siyah tampon boyasıyla boyadım kendine geldi :) son olarak da Greddy plakalık takıldı gözüm pek alışmadı ama sizce nasıl olmuş ?? :D
detaylı fotolar yakında :):)

dsc14382.jpg

dsc14372.jpg

dsc14442.jpg

Son düzenleme:
jantlar tekrar takıldı uzun zamandır yapmayı planladığım çamurluk plastiklerini mat siyah tampon boyasıyla boyadım kendine geldi :) son olarak da Greddy plakalık takıldı gözüm pek alışmadı ama sizce nasıl olmuş ?? :D
detaylı fotolar yakında :)
dsc14372.jpg

Artık Tarçına bir nazar boncuğu hediye etmek lazım ;) O yüzden sloganımız kem gözlere :)

çok enteresan bir corsa b yi bu kadar beğeniceğim hiç aklıma gelmemişti ;)
maaşallah,kazasız belasız kullan...

Tarçın yine fenalarda maşşallah nazar değmesin :) Eskişehire geldiğinde mutlaka haberleşelim güzel olur valla çift corsa bomba olur :)

Maşallah çok sevimli. Ama ben de tamponun komple değilde ortada siyah şerit kalacak şekilde boyanması taraftarıyım. O zaman daha şeker olur gibi :D

çok enteresan bir corsa b yi bu kadar beğeniceğim hiç aklıma gelmemişti ;)
maaşallah,kazasız belasız kullan...

çok teşekkür ederim o kadar da abartı bişeyi yok aslında ama beğenmenize sevindim :D sizlere de kazasız belasız sürüşler dilerim...

Tarçın yine fenalarda maşşallah nazar değmesin :) Eskişehire geldiğinde mutlaka haberleşelim güzel olur valla çift corsa bomba olur :)

:) sağol Umut gelmeye niyetleniyorum da havalar bi güzel gitmiyor açsın da havalar ilk fırsatta geleceğim :)

Maşallah çok sevimli. Ama ben de tamponun komple değilde ortada siyah şerit kalacak şekilde boyanması taraftarıyım. O zaman daha şeker olur gibi :D

teşekkürler tamponu boyatmayı düşünmediğim için bu jantları tercih etmiştim uyumlu olması açısından ama bilmiyorum ilerde belki yapabilirim :)

dediğin gibi abartı birşey yok ama sade olabilecek en güzel corsa b olmuş ;)

Bi tek cam filminin olmaması battı gözüme,güzel olur gibi yapılsa.

Maşallah,kazasız belasız.

Abi bak nazarımız değicek çok güzel yapıyosun:D:D

Gel sen bana sat bunu.. :)

arabanın maşallahı var kazasız belasız güle güle kullanın en çok beğendiğim renklerden biri aracınızın rengi... arabaya cam filmi olsa bi de kapı bantları iptal edip tamponlarıda aracın rengine boyansa daha güzel durur gibi geliyor

Geri