Yine Zam...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SeSSiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hayırlı olsun.

Havayla çalışan araç yapsalar ona bile zam veya vergi koyarlar

Toplu taşıma araçları bizi bekliyor desenize
Yapmazlarsa namertim. Hem de havaya benzinden daha fazla zam yaparlar, daha fazla vergi koyarlar. Malum vatandaş her zaman için yolunacak KAZ dır.

bu işi kim iyi yapıyorsa o gelsinde görelim bakalım görmediğimiz bi perinçek kaldı he bide ahmet türk var!!
nasıl olsa batıyoruz..
veya abdurrahmana bir parti kurdurup onu getirmek lazım o nasıl olsa kömür dağıtmaz !!!

perinçek mi ahmet türk mü vatanı yönetsin diyorsun aman allahım burası türkiye vatanı bölmeye çalışanlar asla lider olamazlar tayyip başta olsun benzın 5 lira olsun razıyım ama o bölücüler ülkemin başında olmasın ;)

bizlere az bile bu adamlar %47 oy aldılar. atalarımıızın dediği gibi, deveye diken................................

bugün depoyu fulledim.. geçen fullediğimde ışık 500 kmde yanmıştı.. bu sefer 523 km oldu hala yanmamıştı.. hemen 122 milyonu 523km ye böldüm:D yine 233 binlira/km çıktı ( daha az bekliyodum geçenkine göre) meğer benzin zamlanmış:) ehueh..
bu arada corsanın son yakıtını yazıyım 1.2 twinport
36.9 litre/ 523 km *100 = 7.05litre/100 km (istanbul şehiriçi)

Bugün benzin aldım zam yapıldığını istasyonda litre fiyatına baktığımda farkettim bide ne göreyim 3.300:mad:

Geri