yoklama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Burdayım

duyduk ki Cengiz Abime saldırı varmış :D

Hiç görmediğim kullanıcılar girmiş

imla hataları için affola mobil gönderi

Kimmiş onlar biz 8-10 yıldır buralardayız opelimiz gitti ama dostlarımız burda [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kimmiş onlar biz 8-10 yıldır buralardayız opelimiz gitti ama dostlarımız burda [emoji4]

Emrah abi mrb. Nasilsin abi nadil keyifler

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eyvallah kadir sen nasılsın çoktandır takılmıyordum iyi geldi eski dostları görmek

Şu kufur eden Cengiz mi? Buraya kufur savunmaya mi geldiniz? Ne hale geldik...

Yok öyle bişey. Küfürün savunulacak bi tarafı yok. Ebru takılıyor. Cengiz banlandigi için biz girip aslında ona nispet yapıyoruz. Çeksin cezasını. Bu arada 2. Üyelik yasak biliyon demi

Yok öyle bişey. Küfürün savunulacak bi tarafı yok. Ebru takılıyor. Cengiz banlandigi için biz girip aslında ona nispet yapıyoruz. Çeksin cezasını. Bu arada 2. Üyelik yasak biliyon demi
Olaya zemin hazirlamak ve ateslemek diye bir ban sebebi olabilir mi? Bir hareketi meşru hale getirmek icin digerine ceza vermek mi gerekiyor illa. Ben kimseye kufur veya hakaret etmedim. Bana babam yasinda tanimadigim bir adam kufur ediyor ve ben kufurlerinede karsilik bile vermiyorum. Buna ragmen ban yiyorum . Yoksa siz Tecavuze ugrayan bir bayan haberi duydugunuzda ; "-Kesin kadinin bir sucu vardir " diye bakiyosunuzda bana ban atiyorsunuz? Ben bunu anlamadim?
Arkadasiniz diye ona ceza vermek istemiyosunuzda acinizi hafifletmek icin mi bana ban atiyosunuz?
Savaş abiye yazdim cevap gelsin birdaha bu hesaptan girmeyecegim.

Geri