yokuş inerken stop etme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tanerr22
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar öncelikle ilginiz için çok sağolun. araçta voltran marka tüp var ve tüp tankında zerre kadar gaz yok hep benzinde kullanıyorum.sorunu benzinde kullanırken yapıyor yani.

Voltran kadar kalitesiz bir marka daha dünyaya gelir mi bilmiyorum .Kardeşim bi aralar stop etme çekmeme fazla yakma hepsi vardı çok şükür beyni brc yle değiştik ve sorun bitmişti ama benim dediğim olay lpg deyken oluyordu.Sende benzindeyken

LPG beynindeki bir sorun benzindeki çalışmasını daha olumsuz etkiler mi ben bilemiycem bilenler varsa lütfen yardım etsin taner arkadaşımıza ...Dediğim gibi taner bence sen tanıdık bir ustan varsa çok iyi olur , onunla birlikte Lpg beynini devre dışı yapıp bi de öyle kullansan ?

aynı sorun benım aracımdada oluyor. rampa aşağı inerken arada bir çok sık olmamakla beraber (ayda 1-2 kere oluyor) araç stop ediyor. aracımda atiker marka tüp takılı .cok fazla sorun cıkartmadığı için fazla ugrasmadım ama konuyu görunce yazmak ıstedım

ya mustafa kardeş bende beyni değişsem sorun düzelirmi acaba bide ne kadara değiştin lütfen yardımcı olurmusun

Taner bey , ben sadece teorik olarak sizi bilgilendirmek ve şu illet sorunu hep beraber çözebilmek için yazıyorum , usta felan değilim anlıyacağın .Şimdi ben sana desem ki beyni değiştir sorunun biter yalan söylemiş olurumçKi bendeki sorunla seninki aynı değil fakat benzer..

Bu sorunu tanıdığın bildiğin ve ustalığından emin olduğun biriyle deneyip sonuca varabilirsiniz.( lpg beynini diyorum lpgcilerde çıkmaları oluyor)

Lpg beyin fiyatlarından şuan hiç bir bilgim yok.Ama tahminim 100-150 tl arası değişir.Eğer ki çıkma ve sağlam bir beyin bulup sorunu hallederseniz direk tüm tüp sistemini söktürün ve sıralı sistem lpg taktırın derim.Taksitle yapıyorlar zaten bu işi..

nacizane de olsa fikrimi belirtmek isterim.
rampa aşaşı inerken debraja basınca bizim araçta stop ediyordu. conta yaktım bi ara ve araç servise girdi. boğaz kelebeği falan filan temizlendi doğal olarak.
ve usta motora ters hava giriyormuş senin arabaya daha önce dedi ve Vestinhouse ordan bi kaç hortuma bişeyler yaptı. şimdi kaç aydr stop etme sorunum kalmadı. Vestinhouse'a bi baktır derim. usta değilim ama bi tecrübemi paylaştım.

Ya aynı sorun bendede var herkez ayrı birseyler söylüyor kafam cok karışık sorununa care bulursan mutlaka paylaş bende bulursam paylaşıcam

sorunun çozumu buldunuz mu?

Geri