Yokuş kalkış destek

Fikriyeeren

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Merhaba herkese, 2019 Astra sedan edition plus arabam. Arabanın katologunda ve aldığımız bayinin söylediğine göre araçta yokuş kalkış desteği yok. Fakat araç debriyaj ve fren de iken yokuşlarda frenden ayak çekildiğinde 2 saniye kadar kilitli kalıyor kaymiyor. Yokuş kalkış desteği tam olarak bu mudur? Bu ise satan bayi mi yanlış biliyor ya da yeni olduğu için mi kayma yapmıyor acaba ???

Araciniz,vitestemi bostami oluyor. Benim otomatik aracimda yokus kalkis destegi aracim d konumunda yada r konumundayken devreye giriyor. Manuel araclarda bildigim kadariyla frene sert bastiginizda devreye girer siz debriyaj gaz arasinda kalkis yaparsiniz. Yanliz,aracin rampada olmasi gerekir

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Fikriyeeren
Aracınızda yokuş kalkış desteği var.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Edition plusta zaten yokus kalkis destegi, hiz sabitleyici, sis fari ,aux girisi fazladan donanim olarak geliyor diye biliyorum

• Beğen
Araciniz,vitestemi bostami oluyor. Benim otomatik aracimda yokus kalkis destegi aracim d konumunda yada r konumundayken devreye giriyor. Manuel araclarda bildigim kadariyla frene sert bastiginizda devreye girer siz debriyaj gaz arasinda kalkis yaparsiniz. Yanliz,aracin rampada olmasi gerekir
Rampada ve viteste iken debriyaj ve gazla yapılıyor kalkış

Geri