Yol Bilgisayarı Yazılarının Rengini Nasıl Değiştiririm

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Fætih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fætih

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
arkadaşlar size bir sorum olacak bazı arkadaşlarda gördümde bu yol bilgisayarının rengini kırmızıya maviye ceviriyolar bunu nasıl yapıyolar acaba merak ettım eger kolay bır seyse yapmayı düşünüyorum.

çok kolay arkadaşım yol bilgisayarını yerinden çıkart arkasında 2 tane ufak ampul war onları çıkart yerine istediğin renk ampulü tak

çok kolay arkadaşım yol bilgisayarını yerinden çıkart arkasında 2 tane ufak ampul war onları çıkart yerine istediğin renk ampulü tak
yinede belli bi tecrübe olmadan ellememek lazım bence,daha büyük sorunlar çıkabilir

ampüleri cıkarıp deyiştirmek mesele deyilde yerine başka renkde ampül yok
led desen var ama gücü yetersiz kaldığı için cok sönük bi ekranın olur
ampülün takıldığı yuvanın capı 8 mm ve oradan ışık içeriye gidiyoror o yuvaya göre uygun bi aydınlatma işlemi yapmak lazım yol bilgisayarın varsa ekranında 4 tane ampül var yoksa 2 tane oluyor.
oraya uygun aydınlatmayı boş vakdimde uygulayım resimleyeceyim.

benim yol bilgisayarında 2 tane ampul war ben değişeterecktim kadran ışıklarını değiştirken sonra beyaz hoş olmaz diye değiştirmedim ampulleri aynı ben oto süslerden aynı ampulun mteck beyazını aldım ama biraz yeşile yakın yanıyo astra gsi yol bilgisayarının ki böle astra g tam bilmiyorum ama aynı olması gerekiyor

Opel Astra 12 Pin bağlantı Tipli Yol Bilgisayarı.
Sökersen karşında böyle bişey olucak.
123831330ut6.jpg

Son düzenleme:
pekı bunu sokunce arıza lambası falan yanmaz demı

Geri