Yol bilgisayarım uçtu

tamirat sadece deneyimli elektronikçilerde yapılabilir arkadaşım film şeritin yenisi yok ben çok araştırdım bendede aynı sorun oldu. üye otomobilleri bülümünde emsalsiz astra cd de orta konsolun maziside aynı çıkma satan birçok yerle görüştüm. hepsinde bulduğum ekranlarda ufak tefek silikler oluyor. neyse buda yeter dersen onlardan takacaksın illaki pürüzsüz olsun dersen orj. yenisini alacaksın (1.350.ytl)

Mehmet Karaosman arkadaşım sen nerde buldun üç tane yol bilgisayarı.

Orayı bana tarif edrsen sevinirim. En azından bi gidip bakarım uyumlu olanı varsa neden olmasın...

bendede aynı sorun var fazla bulan olursa haberim olsun:)

Başka çıkma yol bilg bulabileceğim yer bilen varmı arkadaşlar..?

arkadaşım filmi sökerken anlarsın zaten yapışık gibidir o okalktığı zaman biraz zor denk geliyor çizgiler ve o ayaklara lehim sürülmez işte öyle kaldırırsan olacağı o ama iyi bir elektronikçi eğer tanığın varsa yapılır ne çıkması nede 0 ı yapılır siliklikler aralara giren tozzerreciklerinin oluşturduğu temessızlıklarda olur hava komprasörü veya saç kurutmayla hallolurdu

en güzeli yol bilgisyarının önüne o boyda flexi kesilecek ve çok güzel yapışacak silerken ve tozdan etkilenmez el değmemesi gerekiyor ayrıca filmm yollar yapılabiliyor orjinali nasıl yapılmış servis servis

yazılmış ama evet birde sigorta şirketlerindeki pert araçlar var alırsın oralardan çıkmacılar var adamalr meslek edinmiş bu işleri

mustafa cesaretinden ötürü tebrikler
insan denemeden bilemez olup olmayacağını, bazı insanlar silecek suyunu bile seviste dolduruyor :D:D
buldun buldun bulamazsan al bitane lcd göm oraya ;) bahaneyle modlamış olursun ;)

Geçmiş olsun.

cance sağol yaa desteğin için. hakkaten ilk yazılan cevabı okuyunca içime afakanlar basmaya başlıyodu ama şimdi moralim yerine geldi.

Dimi ama tamir imkanı varken hemen yenisini almak çok mu doğru. Tabi parası olana söylemesi kolay. Bastırır parayı ne kafasını yorar ne kendini.

Neyse cance sen bu filmi değiştirdiklerini yazmışsın ama eminmisin..
En azından yapan bir yer biliyomusun..?

ankarada yapan yer biliyorum ama istanbulda bilmiyorum. ama elektronikçiye götürsen eminimki yapar. bizde bir arkadaşınkini yaparken o filmi yırtmıştık onu bile tamir ettiler seninkini kesinlikle tamir ederler bence. 70 lira civarı da bir para vermiştik. sen benim dediğimi yap bir elektronikçiye götür önce.

Geri