Herşeyi söylemişsiniz ama en önemli şeyi unutmuşsunuz arkadaşlar, sağlamından bir müzik listesi yapın, bir de arka cam perdesini çekin, enseniz pişmesin sıcaktan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İmkan varsa süreyi uzatın 10 günde sadece bakarak geçersiniz. Gördün mü gördüm o kadar da kalır. O kadar şehir,ilçe,kaza,kasaba,ören yerler vs.
Hayırlı yolculuklar şimdiden
bunu nasıl yapıyorlar bir bilgi verebilir misiniznedense şu klima temizliğine çoğu dikkat etmiyor. Her yaz mutlaka klima dezenfekte işlemi yaptırırım. Küçük çocuğu ile klimalı yolculuk yapacaklara şiddetle öneririm
Dün rot balans ayarını yaptırdım, filtreleri aldım, cam suyu motor suyu, stepme, akü kontrolü, fren ve direksiyon hidrolikleri, hepsini yaptırdım. Motor yağ konusunda GM'nin 2 tip yağını gösterdi birisi 10-40 Siyah yağ ithal dolum 5 lt dedi 65 tl, diğeri yine 10-40 4 lt 40 tl dedi internet fiyatı 35 tl olan yağdan. Siyah olan bizzat alman üretimi dedi sizce hangisini almalıyım ? Fikir verirseniz bugün onlarıda alıp değiştireceğim.
bunu nasıl yapıyorlar bir bilgi verebilir misiniz