Yolbilgisayarım yok diye üzülmeyin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sozberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ne alakası var yol bilgisayarıyla bunun, navigasyon cihazını ilk kez görüyorsunuz heralde... zaten bu işe yarıyor,

anlık yakıt tüketimi, ortalama yakıt tüketimi nerde? kalan benzin ile gidilebilecek maks. km bilgileri nerde? nerde bu devlet ?

Umutcum arabam Astra CD sence ömrümde yolbilgisyarı görmüş müyümdür?

Fiyatına gelince arkadaşlar, 400 ytlcik, iyi monte edebilecek, bunu kontağa bağlayabilecek bir usta bulsam taktıracağım. Takılmasa bile alacağım zaten

Son düzenleme:
İpod'dan iyidir Navigasyon...Birde benim gördüklerim çakmaklığa takılıyor.

Bu Araç içi 1-Din Navigasyon ve Multimedya sistemleri gerçekten güzel özelikliymiş:

Alt Kategoriler : NAV-C11TD | NAV-C15TDS | NAV-C21TD
navitech-subpage_17.gif

NAV-C11TD​

Araç İçi 1-DIN Navigasyon ve Multimedya Sistemleri

Resmi Büyüt
navigasyon-k.jpg
NAV-C11TD_2.jpg
Touch Screen, Motorize hareketli ekranTV DVD / DVD-R / MP3 / VCD / CD / CD-R / CD-RW / DIVX uyumlu7”, Geniş TFT renkli LCD ekran16:9 veya 4:3 mod NTSC / PAL uyumluResim Kontrol: Parlaklık / Contrast / Renk Tint / ReflectionEkran Açısı / Pozisyon HafızasıTekrar / Program / Random / Intro PlayAM / FM / MPX Stereo Alıcısı30 istasyon hafızasıYüksek çıkış gücüDVD / VCD değiştiricisi kontrol arayüzüElectronik Anti-ŞokPark Dedektör UyumuAmplifer ÇıkışıVol/Bas/Tre/Bal/FadOtomatik Hafıza / Preset ScanSubwoofer ÇıkışıFull Fonksiyon Uzaktan kumanda128 MB Flash; 512 MB SDRAM Hafıza10.000:1 Kontrast, Dokunmatik EkranWin CE 5.0 İşletim SistemiSirfStar III; 20 Kanal GPS Yüksek Hassasiyetli Uydu ErişimiNAVTURK Güncel Navigasyon Yazılımı 40.000 yerleşim merkezi 700.000 km karayoluyla 81 ile ulaşım 37 il sokak detayları 100.000 POI Türkçe menü ve Türkçe sesli yönlendirme Ayrıca 17 dilde menü ve sesli yönlendirme Adana, Ağrı, Ankara, Antalya, Ardahan, Aydın, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bolu, Bursa, Çanakkale, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Eskişehir, G.antep, Giresun, Isparta,İstanbul, İzmir, Kayseri,Kırklareli, Kırıkkale, Kırşehir, Kocaeli, Konya, K.Maraş, Manisa, Nevşehir, Osmaniye, Rize, Sakarya, Samsun, Trabzon, Uşak, Yalova Navitech ürünlerinde Türkiye'nin en kapsamlı navigasyon yazlımı
navturk.gif
kullanılmaktadır.
31.01.2008 tarihine kadar tüm NAVTURK yazılım güncellemelerini ücretsiz yaptırabilirsiniz. Alıntıdır.

Son düzenleme:
Ben aynı özellikleri olan bir pda satayım size HTC Touch Diamond =) . Hız, yükseklik gösteriyor, hız limitini aştığını uyarıyor, kavşak viraj işartlerini gösteriyor kaç km yazdığını sesli haricinde birde yazı ile görebiliyorsunuz, girdiğin rotaya yere götürüyor rotayı değiştirdin 5sn içinde yeniden düzenliyor farklı rotadan devam ettiriyor. 2 farklı bayan sesi ile size eşlik edebiliyor :D . Detaylı Türkiye haritası mevcut program iGO8. Ne pazarladım be ürünü :P

Ben yaklaşık 1000 ytl'lik sıfır gps'i 530'a pazar yerinde satıyordum,kimse ilgilenmedi.Hersey vardı donanım olarak, sonucta baska siteden gördüler, 24 saat içinde satıldı...

Diğer taraftan harici alınan gps'leri birine taktırtmak gibi birsey gerekmiyor, zaten seyyar oluyor, cama monte aparatları oluyor. Özel bir tesisat kablo çekimi gerektirmiyor...Ancak teyp bölümüne monte edilen tarz birsey alınırsa gecerli oluyor bu durum. O konuda da su anda en iyisi pioneer, ancak 2000 ytl'nin uzerinde fiyatı...

benim cep telefonumda var navigasyon (iGO 2006) Direksiyona da sıkıştırdım mı mis gibi oluyor valla araç tutacağına da ihtiyacım kalmıyor :) Bu GPS olayını bulan adam cennetlik gerçekten, kaç kere kurtardı beni bu cihaz.

Evet Uzakdoğudan aldım bir tane sağolsun adam beni düşünmüş IGO MyWay 2008 yüklemiş. Test için biraz yol bile yaptım. Türkçe seslendrimeli. Değişen rotayı otomatik hesaplama vs epey özellik var.

Geri