Yolda Arabaya Adam Almak Sakincali Mi???

veteriner

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Bir arkadaşımdan dinlemiştim.İzmirden arabasıyla tek başına Sivasa gelirken, güzergahı üzerinde yolda bekleyen , otostop yapan 4 kişiyi arabasına almış.Sohbet etmeye başlamışlar, biraz ilerideki köylerde oturduklarını söylemişler.Sohbet iyice koyulaşmış.Önde oturan kişi aniden, arkadaşa dönüp, bütün paralarını bize vereceksin, aksi halde seni burada öldürürüz demişler.Arkadaş, şok olmuş.Durun size tüm paraları vereyim diyerek sol eliyle, sol tarafta eşya kutusundaki bölmedeki tabancasını kavramış, aniden sağ eline geçirip , sağ tarafta oturan adamın şakağına dayamış.Arkadakiler sakın kıpırdamasın. Tetiğe basarım, hiç dinlemem, hepiniz ellerinizi kaldırın arabadan aşağı inin demiş.Adamları sıraya dizmiş,ben arabama binip hareket edinceye kadar kimse kıpırdamısın aksi halde vururum demiş.Arkadaş , daha sonra olanca gücüyle gaza asılıp kaybolmuş.Sivasa kadar kan ter içinde ve hiç durmadan gelmiş.
Yoldaki insanları arabamıza alsak mı almasak mı???:..............

aslında çok sakıncası var ama bazen zor durumda hava şartlarında almak lazımdır diye düşünüyorum..

sehır ıcınde gunduz vaktı yokus cıkan durakta bekleyen adamı kadını cocugu alırım
ama sehırlerarası yolda asla durmam durulmazda.....
suphelenedıgım araclarıda 155 e bıldırım konumumu belırterek bu sekılde bır orman yangınını onlemıstım

webbee çok güzel davranışta bulunmuşsun arkadaşım.Tebrik ederim.

olaya bak yalnız...araçta teksin ve tanımadıgın 4 kişiyi aracına alıyorsun...bu zamanda hiç mantıklı değil.ayrıca arkadasında çok hızlıymış ha.soldan sağa..:)

mekana göre değişir..örneğin biz bartında okurken otobüs parası vermezdik otostop çekerdik..halkda bilirdi bunlar öğrenci zarar gelmez diye hergün farklı arabayla giderdik okula...ama istanbulda gibi büyük şehirlerde çok tehlikeli...

ayrıca bazı tek bayanlar uzun yollarda otostop yapıyorlar genelde fuhus ıcerıklı ancak cok tehlıkelı
bazı ornekler
1-fuhus ıceren gorsel durdurmalar
2-yavaslayan aracın camına tas sopa zıncır atarak surucuyu etkısız hale getırmek
3-lastıgı patlamıs susu vererek aractan ınmenızı beklemerı ve harekete gecmelerı canınıza malınıza gasp etmelerı
4-bazı unıversıte kampuslerınde kız ogrencılerı one atıp arkadan 5 6 kısı erkek cıkması (kırıkkale unıv basıma geldı)
5-yavasmatmak suretıyle arkadan arabaya carpıp sızı zor dueuma sokmak gasp yapmak
not :hıc bır sekılde otoban uzun yollarda guven vermeyen yerlerde durulmaz yavaslanmaz
gece gıtmenız gerekıyorsa tedbırlı gıtmek bulundugunuz konumu sık sık yakınınıza bıldırmek gerekır
saygılarımla sorunsuz yollar...

bende paso otostopla geldim ankaraya okuldan :D:D

adamına göre:P

ayrıca bazı tek bayanlar uzun yollarda otostop yapıyorlar genelde fuhus ıcerıklı ancak cok tehlıkelı
bazı ornekler
1-fuhus ıceren gorsel durdurmalar
2-yavaslayan aracın camına tas sopa zıncır atarak surucuyu etkısız hale getırmek
3-lastıgı patlamıs susu vererek aractan ınmenızı beklemerı ve harekete gecmelerı canınıza malınıza gasp etmelerı
4-bazı unıversıte kampuslerınde kız ogrencılerı one atıp arkadan 5 6 kısı erkek cıkması (kırıkkale unıv basıma geldı)
5-yavasmatmak suretıyle arkadan arabaya carpıp sızı zor dueuma sokmak gasp yapmak
not :hıc bır sekılde otoban uzun yollarda guven vermeyen yerlerde durulmaz yavaslanmaz
gece gıtmenız gerekıyorsa tedbırlı gıtmek bulundugunuz konumu sık sık yakınınıza bıldırmek gerekır
saygılarımla sorunsuz yollar...
bende kırıkaledeyim çok otostop çektim.Öyleleri çok var ama iyi fikir daha çabuk ve daha lüks arabaya binebiliyorsunuz.:kop: :kop: Ama ben hiç bi kızla otosstop çekmedim

Geri