Yolda Arabaya Adam Almak Sakincali Mi???

2.Bölüm
Arkadaşım anlatmaya devam etti.Daha sonra İtalyadan akrabaları da aynı mevkide aynı eşkale uyan kişiler tarafından , durudurulup soyulmak istenmiş, akrabaları konvoy halinde olduklarından konvoydaki diğer araçlar olay yerine geldiğinde aynı OTOSTOPÇULAR, arkalarına bile bakmadan kaçmışlar.Arkadaşım, kendisinin arabasına binen aynı kişilerin aynı mıntıkada akrabalrını da soymak istediği bu olayı dinlediğinde, onları oarada, Polisi arayıp teslim etmediğinden dolayı pişmanlık duymuş.Tabi müthiş korku içindeymiş, yapamamış.........Son.

Şehirler arasında almamak gerekir.Ama şehir içinde birşey diyemem

2.Bölüm
Arkadaşım anlatmaya devam etti.Daha sonra İtalyadan akrabaları da aynı mevkide aynı eşkale uyan kişiler tarafından , durudurulup soyulmak istenmiş, akrabaları konvoy halinde olduklarından konvoydaki diğer araçlar olay yerine geldiğinde aynı OTOSTOPÇULAR, arkalarına bile bakmadan kaçmışlar.Arkadaşım, kendisinin arabasına binen aynı kişilerin aynı mıntıkada akrabalrını da soymak istediği bu olayı dinlediğinde, onları oarada, Polisi arayıp teslim etmediğinden dolayı pişmanlık duymuş.Tabi müthiş korku içindeymiş, yapamamış.........Son.

3. bölüm nezaman geliyor ?

Azrail arka koltukta

Biri yazmış bu hikayeyi. “Gerçekten yaşandı” diye iddia ediyor. İster yaşansın ister yaşanmasın, olay çok komik. Böyle cinlik kimin aklına gelir ki. Okuyun bakalım ne diyeceksiniz...

Adamın biri arabasıyla giderken, el eden birini arabaya alır. Adam arka tarafa biner. Sürücü “Eee hemşerim kimsin nereye gidersin” diye sorar. Yolcu “Ben Azrailim, canını almaya geldim” karşılığını verir. Sürücü alaycı bir tavırla “Sen mi Azrail’sin yahu senin gibi Azrail olur mu? der.

Yolcu sakin bir tavırla “Sen daha önce Azrail gördün mü ki” diye sorduktan sonra ekler “Madem inanmadın bana; Bak o zaman söyleyeyim, 200 metre gittikten sonra sana bir adam daha el edecek ve sen onu arabaya alacaksın.

Gerçekten de adamın dediği gibi şoför 200 metre ilerde birini görür. Adam kendisini de alması için el etmektedir. Sürücü şaşırır ve durur. Adamı alır. Yeni gelen ön koltuğa oturur.

Sürücü aynı şekilde bu kez yeni binen adama “ee sen kimsin nereye gidersin” diye sorar. Yeni yolcu “Abi ben merkezde bir yerde indirirsen çok sevinirim adım Ali” cevabını verir.

Sürkücü yine alaylı bir sesle “Yahu şu arkadaki adam bana Azrailim diyor, aklınca benimle dalgasını geçiyor zibidi” diye arkadaki adamı anlatır yanındakine.

Önde oturan bunun üzerine arkaya döner ve şaşırmış bir ifadeyle “iyi de abi arkada kimse yok ki” der. Sürücü hayretle arkaya bakar ve “Kör müsün be adam arkada oturuyor ya” deyince öndeki arkaya bir daha bakar ve “Abi senin kafan iyi mi yoksa dalga mı geçiyorsun?” diye sorar.

Bu kez arkadaki “Azrail” söze girer; “Gördün mü beni ne duyabilir ne de görebilir, beni sadece sen görüp sen duyabilirsin”

Sürücünün o an dizlerinin bağı çözülür, beti benzi atar. Arkadan bir ses daha duyar: “Haydi canım, kaderden, Azrail’den kaçılmaz. Kenara çek, iki rekat namazını kıl, sonra canını alacağım.”

Sürücü ağlamaklı ve zaresiz biçimde arabayı kenara çeker, iner arabadan ve namaza durur.

Sonra... Sonra ne olmuş biliyor musunuz?

Adamlar arabayı aldıkları gibi kaçmışlar...:kop:

:))))))))))))

bi gün acaip yağmur yağıyor dışarda...ben eve doğru giderken 2 genç gördüm liseli...otostop çekiyolar bi yandan da ıslanıyolar...dayanamadım durdum aldım arabaya çok teşekkür ettiler...aklıma benimde ıslandığım günler geldi...Allah altımıza verdi bu arabayı ama unutmamak lazım ki bu dünya bi test...varlıkda yokluk da bi test...üstleri ıslaktı belki arabamın içi ıslandı ama canları sağolsun...çünkü ben zamanında su gibi olmuşken az küfretmedim vınn die geçip üstelik birde çamurlu su sıçratanlara!

bence ne olursa olsun alınmaz, anca tanırsın yada ufak yerde yaşıosundur falan öle... ben geçen samatya hastanesinin oralarda duruyodum arabada.. iki kız geldi tipler biraz offside.. çapa hastanesi buraya uzak mı die sordular??? bende biraz uzak dedim.. bizi oraya götürürmüsün dedi bitanesi.. bende kusura bakmayın dedim.. NİYE YAA 5 DAKKALIK YOLDU dedi.. sonra anladı salaklığını pardon dedi devam ettiler:D gündüz vaktiydi bişey olmazdı ama yinede gerek yoktu almaya... arabada 3 kişi olursunda yoldaki bi kişiye yardımcı olursun belki o ayrı.. ama teksen direksiyondasın gözün yolda elin viteste falan sakat iş... akşamları maslaktan teme dönen yolda sürekli otostop çekerler.. ve bende haftada 4 5 gün ordan geçerim bi kere dahi almadım kimseyi.. bazısının tipi falan düzgün oluyo ama yinede girmiorum riske

...

Son düzenleme:
birisi yoldan otostop çeken birini alıyo arabaya sonra kamyonun biri kontrolden çıkıp arabayı altına alıyo yoldan aldığı adam ölüyo arabaya alan adam yaşıyo sonra ölenin yakınları şikayetçi oluyo falan filan...adam iyi niyetinin ve kamyoncunun kurbanı oluyo yane mahkeme sonuçlanana kadar da biraz içerde yatıo sonra çıkıo içerden...böyle şeylerde oluyo
bence almamak lazım helede arabada tek başınaysan devir kötü

Geri