Yolda Arabaya Adam Almak Sakincali Mi???

ya ben geçen gün aldım 2 arkadaşı (benle yaşıtlar yolcu demiyim) durmak iin frene basmaya başladım aklıma gaspçı olma olasılıkları geldi :D ama mecbur alcam yavaşladık artıkk :D ama benm aldığım yer tıp fakültesinin önüydü oda başka mesele :D

her ne koşulda olursa olsun,şehirdışı-şehiriçi hiçbir güç otostopçuları arabama aldıramaz:)

Son düzenleme:
teşekkür

evet gerçekten gerekli.teşekkürler.

Allah korusun yaralanmalı veya ölümlü bir kazaya karışırsanız, üstüne üstlük birde suçlu iseniz yandınız. İyilik olsun diye arabaya aldığınız insanla veya ailesi ile uğraşır durursunuz. Karda kışta vasıta bekleyenleri görünce benim de içim sızlıyor ama elden ne gelir. Karşındaki kişi itmi kopukmu, hıllımı hırsızmı bilemezsinki.

alın abicim insanlardan korkmayın yaa...

dolmuşu var; otobüsü var.. asla almam; tanımadığım insanı almam, alanıda tasvip etmem.

Çocuk ve orta yaş üstü her erkeği alırım, eğer hava yağmurluysa 1 kişi olmak kaydıyla herkesi alırım. Allah şükür bu zamana kadar bi zarar görmedik. Ama yolda bayan her ne olursa olsun Allaha yakın benden uzak olsun.

Devir kötü , çok çok emin olmadıkça kimseyi arabama almam.Hele de ailem arabadaysa...o kadar çok kötü örnek var ki, iyilik yapayım derken canından bile oluyorsun, hiç gereği yok

öğrenciyken az otostop çekmedim valla. eskişehirde olsam okul önünden gençleri alırım ama istanbulda kimseyi almam arabama :)

ben hayatta almam vallahi benim babamın bi arkadasına sara krizi geldi arkadaşımın hastaneye yetişmesi lazım demişler adamın arabasını çalmışlar ...

Geri